Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе-2. МВС розшукує двох підозрюваних у вбивстві Климентьєва

Кримінал 4781 перегляд

Опубліковано - 10.03.2011 23:24 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе-2. МВС розшукує двох підозрюваних у вбивстві Климентьєва
Справа Гонгадзе-2. МВС розшукує двох підозрюваних у вбивстві Климентьєва
Міліція оголосила в розшук двох підозрюваних у справі зниклого харківського журналіста Василя Климентьєва.

Про це кореспондентові УНІАН повідомили в Харківському облуправлінні ДАІ.

За даними міліції, за підозрою у скоєнні злочину проти Климентьєва розшукується Дмитро Анатолійович Уваров, 1979 року народження, уродженець і мешканець міста Первомайського Харківської області. Має навички володіння вогнепальною зброєю та рукопашного бою, може пересуватися на автомобілях іноземного виробництва. Перебуває в міжнародному розшуку.

Також розшукується Андрій Володимирович Козар, 1977 року народження, уродженець міста Первомайського, мешканець Харкова. Колишній працівник УБОЗ, володіє прийомами конспірації та оперативно-розшукової діяльності, легко входить у довіру, може використовувати документи інших осіб, пересувається переважно на автомобілях іноземного виробництва. Має численні зв’язки серед діючих і колишніх працівників органів внутрішніх справ та СБУ. Перебуває в міжнародному розшуку.

Як повідомлялося раніше, головний редактор харківської газети «Новий стиль» Климентьєв зник у серпні 2010 року. Встановлено, що 11 серпня він виїхав з дому із невідомим чоловіком на автомобілі BMW у невідомому напрямку.

Дзержинський райвідділ міліції Харкова порушив кримінальну справу за статтею «навмисне вбивство» за фактом зникнення Климентьєва.

17 серпня міліція Харківської області повідомила, що у човні, який плавав на Печенізькому водосховищі, було знайдено мобільний телефон Климентьєва, однак міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов заявив, що знайдений телефон не належить зниклому, його власністю є лише сім-карта.

20 січня 2011 р. заступник міністра внутрішніх справ України Василь Фаринник повідомив, що міліція оголосила у розшук людину, яка була разом із харківським журналістом Климентьєвим у день його зникнення.

Газета ”Новий стиль” займається розслідуваннями на правову тематику.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Слово, що йде від серця, проникає в серце”
Нізамі

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.