Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З життя недоторканних. Нардепи-регіонали б’ються не тільки у парламенті

Скандал 5922 перегляди

Опубліковано - 14.03.2011 11:22 | Всі новини | Версія для друку

З життя недоторканних. Нардепи-регіонали б’ються не тільки у парламенті
З життя недоторканних. Нардепи-регіонали б’ються не тільки у парламенті
Охоронець нардепа-регіонала Володимира Ландика побив інспектора ДАІ в Луганську, стверджує джерело в Міністерстві внутрішніх справ.

Як розповіло газеті "Сєгодня" інформоване джерело в МВС, у минулі вихідні охоронець депутата по-звірячому побив його колегу - інспектора ДАІ Олексія Косякова.

"Інспектор зупинив "Мерседес", який мчав на швидкості 91 км/год замість дозволених 60-ти в межах населеного пункту. Інспектор зажадав пред’явити документи, на що почув від водія слова: "Що ми вам винні?". Він знову зажадав документи, після чого відкривається ще одне вікно й інспектор чує на свою адресу добірний мат", - сказав співрозмовник газети.

"За мить інспектор побачив на задньому сидінні нардепа Володимира Ландика. Після цього Ландик звернувся до хлопця, що сидів попереду, зі словами: "Пойди въ…би его". Той вийшов і побив інспектора, потім "Мерседес" поїхав. Інспектор отримав струс мозку й забиття грудної клітини", - повідомило джерело в МВС.

Медики відділення неврології міськлікарні №2 підтвердили наявність пацієнта Олексія Косякова.

"У нього травми середньої важкості. Скільки пролежить у нас - сказати важко", - повідомила медсестра відділення.

У Луганському облуправлінні МВС ситуацію прокоментували коротко.

"Один із наших інспекторів зараз лежить у лікарні зі струсом мозку. Обставини ми перевіряємо", - повідомив начальник прес-служби Луганської облміліції Тетяна Погукай.

Сам Володимир Ландик відкидає звинувачення у побитті.

"Я тільки що віддав у прокуратуру відео, на якому двоє веселих червонопиких даішники 20 хвилин не пропускали мене, народного депутата, на дорозі. Вони затримали мене й вимагали грошей!", - заявив Ландик.

"Я поскаржився начальнику УВС, ДАІ міста й прокурору - ніхто не приїхав. Коли даішники упізнали в мені депутата - побігли в купі цегли ховати гроші, які в них із собою були. Після цього ввечері мені подзвонив начальник ДАІ міста й сказав, що я побив його співробітника", - повідомив він.

"Ті травми, які він отримав, напевно, завдав сам собі, ніхто його не бив! Розперезалися начальники ДАІ, які змушують інспекторів знімати гроші з народних депутатів!", - заявив народний депутат від Партії регіонів.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо ви хочете, щоб життя посміхалося вам, подаруйте йому спочатку свій гарний настрій ”
Бенедикт Спіноза

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.