Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Могильов не вірить, що його підлеглі комусь перешкоджають?

Влада 4121 перегляд

Опубліковано - 24.03.2011 20:15 | Всі новини | Версія для друку

Могильов не вірить, що його підлеглі комусь перешкоджають?
Могильов не вірить, що його підлеглі комусь перешкоджають?
Міністр внутрішніх справ Анатолій Могильов спростовує інформацію про затримання ДАІшниками колони автомобілістів, що їдуть протестувати у Київ.

Про це він сказав на брифінгу у четвер.

"Коли я читаю в інтернеті щось таке, я сміюсь від того, що ДАІ нібито затримує колону автомобілів. Якщо 5 авто, які їдуть з Луганська у бік Києва і їх хтось затримує, то нехай скажуть конкретні факти, і ми будемо розбиратися", - сказав Могильов.

Він додав, що для МВС 5 авто, які їдуть з одного краю країни в центр, "ніякої ролі не грають", тож "нема ні найменшого смислу їх затримувати".

"Просто ця акція не викликає ніякого ажіотажу, то вони й розказують, що міліція всіх затримує. Причому голослівно. Бо ніхто не каже місця події, який інспектор затримав", - сказав Могильов.

Водночас він додав, що будь-яка масова акція громадян має право на проведення, а завдання міліції полягає в тому, щоб не допустити порушення громадського порядку і вчинення кримінальних злочинів.

На запитання, як міністр ставитеся до того, що одна з цілей акції звільни його особисто Могильов відповів: "Ну якщо я комусь не подобаюсь – це їхні проблеми".

Як відомо, у понеділок на Київ зі Львова та Луганська вирушив "автомайдан" "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!".

Організатори акції заявляли, що ДАІ перешкоджає їм дістатися Києва.

Пізніше стало відомо, що Дніпропетровський окружний адмінсуд заборонив проходження автоколони підприємницького автопробігу вулицями міста, а у Києві автоМайданцівців не пустять на Майдан Незалежності через шоу телеканалу "Інтер".
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.