Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Кучма не вважає за потрібне допитувати Литвина

Кримінал 4907 переглядів

Опубліковано - 28.03.2011 13:29 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Кучма не вважає за потрібне допитувати Литвина
Справа Гонгадзе. Кучма не вважає за потрібне допитувати Литвина
Екс-президент Леонід Кучма не вважає за доцільне допитувати у справі про вбивство Георгія Гонгадзе спікера Володимира Литвина.

Відповідаючи на питання, чи знає він про те, що Литвина будуть викликати на допити, Кучма заявив: "Я про це не знаю, я не бачу необхідності".

На питання, чи готовий він зустрітися з Литвином під час очної ставки, Кучма відповів: "Я готовий Володимиру Михайловичу в очі дивитися. Дивитися, як вам зараз дивлюся".

Крім того, екс-президент підкреслив, що Литвин, який очолював президентську адміністрацію, виконував всі свої посадові обов'язки. "Литвин зобов'язаний був, як глава адміністрації, давати мені аналітичні записки", - сказав він.

Як відомо, щодо Кучми порушена кримінальна справа за статтею "перевищення влади" і віддання незаконного розпорядження керівництву МВС, що призвело до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

Записи екс-майора Держохорони Миколи Мельниченка у кабінеті Кучми залучені в якості речових доказів у цій справі.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.