Аратта - На головну

3 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Батьки захищаються від шкільних “оптимізаторів” з ПР іноземними послами

Скандал Регіон: Донецька область 5273 перегляди

Опубліковано - 29.03.2011 13:45 | Всі новини | Версія для друку

Батьки захищаються від шкільних “оптимізаторів” з ПР іноземними послами
Батьки захищаються від шкільних “оптимізаторів” з ПР іноземними послами
Батьки учнів російської спецшколи № 2 у Донецьку, яку збираються оптимізувати, просять іноземних дипломатів вплинути на місцеву владу.

Як повідомляє «Сегодня», після звернення до посла Росії Зурабова, вони написали листи з проханням допомогти врятувати навчальний заклад послам США - Теффту, Великобританії - Тернер, а також представнику ЄС в Україні - Тейшейрі.

«Школа спеціалізується на вивченні англійської та німецької мов. Вона знаходиться в самому центрі Донецька. Через її зручне розташування влада ухвалила рішення закрити школу і продати будинок і землю, щоб отримувати прибуток під час Євро-2012», - пояснюють батьки.

Вони пишуть, що знаходяться у відчаї.

«Ми просимо Вас зобов´язати владу не закривати школу, а в разі її відмови, анулювати права України на проведення Євро. Просимо також направити своїх представників із незалежних правозахисних організацій», - йдеться у листах.

У той же час мер Лук´янченко стверджує, що наказу райвно № 49 про заборону набирати 1 і 10 класи в школу № 2 не існує, а районна влада не хоче зустрічатися з батьківським комітетом. Губернатор Близнюк каже, що в області немає єдиної програми оптимізації шкіл, і всі ці питання - у компетенції органів місцевого самоврядування.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.