Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Американські адвокати Кучми вважають плівки Мельниченка слабкою ланкою

Кримінал 5299 переглядів

Опубліковано - 30.03.2011 18:58 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Американські адвокати Кучми вважають плівки Мельниченка слабкою ланкою
Справа Гонгадзе. Американські адвокати Кучми вважають плівки Мельниченка слабкою ланкою
Один з провідних юристів США Алан Дершовіц, який приєднався до команди, що представляє інтереси Леоніда Кучми у порушеній проти нього 21 березня справі, має намір вибудовувати захист екс-президента на сумнівності «плівок Мельниченка»

Про це повідомила прес-служба президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Алан Дершовіц, який є професором Гарвардської школи права з 1964 року, розраховує привнести в команду свій «досвід як судового захисника, так і фахівця з кримінальних доказів». У цьому зв´язку дуже важливим є особистий досвід Алана Дершовіца, який говорить: «На початку своєї кар´єри я, молодий юрист, сам став жертвою маніпулювання доказами, звідси моя особиста зацікавленість знайти правду в цій справі».

На думку професора, вже приступив до вивчення подробиць справи, найбільше запитань викликає долучення до неї в якості доказів «записів Мельниченка», чия автентичність протягом 10 років заперечувалася або ставилася під сумнів: «З точки зору криміналістики, в цифровому записі відносно легко можна провести зміни, які здатні створити враження винності мовця. Різні частини [такого запису] легко видаляються, копіюються, вставляються і міняються».

Професор Дершовіц за свою майже півстолітню кар´єру юриста виграв безліч резонансних справ як в США, так і в інших країнах. До його послуг вдавалися глави держав і урядів, діячі ООН, губернатори та члени Конгресу і Сенату США, бізнес-лідери. В одній з виграних ним справ також фігурували записи, якими намагалися скомпрометувати колишнього прем´єр-міністра Ізраїлю Аріеля Шарона. Наразі професор Дершовіц є одним з адвокатів засновника WikiLeaks Джуліана Ассанжа.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У сучасних умовах будь-яка нація, що не бажає «самознищення» чи рабського становища у світовому співтоваристві, повинна на перше місце висувати завдання інтелектуальної безпеки”
Юрій Канигін

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.