Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Справа Гонгадзе. Мельниченко каже, що відкрив Кучмі очі

Кримінал 5395 переглядів

Опубліковано - 4.04.2011 18:24 | Всі новини | Версія для друку

Справа Гонгадзе. Мельниченко каже, що відкрив Кучмі очі
Справа Гонгадзе. Мельниченко каже, що відкрив Кучмі очі
Екс-президент Леонід Кучма подякував екс-майора Миколи Мельниченка за деяку інформацію про вбивство Гонгадзе.

Про це легендарний екс-майор сказав в інтерв'ю журналістам після виходу з головного слідчого управління Генпрокуратури.

"Очна ставка. Я з адвокатом зайшов до кабінету слідчого, там сидів Леонід Данилович з двома адвокатами. Також були присутні два слідчого. Слідчий процесуально зачитав права і обов'язки. На нашу клопотанням слідство пішло на те, щоб фіксувати ставку на відеозапис", - сказав Мельниченко .

Екс-майор також наголосив, що була домовленість відповідати на питання "без будь-яких образ, щоб надати можливість об'єктивно розкрити слідству ті факти, які є діаметрально протилежними".

"Завдяки титанічним зусиллям, в тому числі і з боку журналістів, нарешті відбулася очна ставка. На очній ставці, я думаю, Леонід Данилович для себе відкрив дуже багато нового, також я думаю, що він дізнався про своє оточення дуже багато цікавого, в тому числі, хто його накручував у справі Гонгадзе ", - розповів Мельниченко.

Екс-майор також розповів, що по завершенню очної ставки Кучма йому подякував за інформацію про вбивство Гонгадзе та інші події.

"Він навіть мене подякував. Сказав мені "дякую". Відверто сказав, що дуже багато інформації він не знав. Я думаю, що оточення від нього приховувало і адвокати. Так що для нього це було відкриттям", - сказав Мельниченко.

Микола Мельниченко підкреслив, що Леонід Кучма був готовий до проведення очної ставки з ним, оскільки у нього був час морально підготуватися.

"Відбулася конструктивна очна ставка", - сказав майор.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.