Аратта - На головну

17 травня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


П’ята версія Firefox стане динамічнішою

Технології 5782 перегляди

Опубліковано - 5.04.2011 22:20 | Всі новини | Версія для друку

П’ята версія Firefox стане динамічнішою
П’ята версія Firefox стане динамічнішою
Розробники з Mozilla Foundation обіцяють впровадити в наступну версію браузера Firefox можливість вибору декількох вкладок для закриття чи виносу в окреме вікно, оновити вигляд вкладок і вбудувати в браузер інструмент для перегляду PDF-документів.

Ще одне нововведення - обмін посиланнями з друзями з соціальних мереж за допомогою кнопки в адресному рядку.

П'ята версія Firefox дозволить також творцям сторонніх веб-сервісів додавати в інтерфейс браузера контекстне меню, що забезпечує доступ до функцій сайту.

Творці Firefox недавно вирішили перейняти динамічну модель оновлення - за прикладом Google Chrome і Opera. Нові версії цих браузерів виходять кілька разів на місяць, а великі оновлення Firefox до останнього часу з'являлися лише раз на рік.

Нинішня, четверта версія Firefox з'явилася в кінці березня і через десять днів була завантажена більше 50 мільйонів разів. До кінця 2011 року Mozilla планує випустити ще три масштабні оновлення браузера.

За даними дослідницької компанії Net Applications, частка Firefox на світовому ринку в березні становила 21,8% (друге місце після Internet Explorer).
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.