Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Завтра учні донецьких шкіл, які “оптимізує” влада, та їхні батьки вийдуть на демонстрацію протесту

За право людини 5947 переглядів

Опубліковано - 14.04.2011 20:51 | Всі новини | Версія для друку

Завтра учні донецьких шкіл, які “оптимізує” влада, та їхні батьки вийдуть на демонстрацію протесту
Завтра учні донецьких шкіл, які “оптимізує” влада, та їхні батьки вийдуть на демонстрацію протесту
Завтра в Донецьку пройде акція протесту батьків і учнів шкіл, що закриваються.

Про це повідомила заступник голови Донецької обласної організації Всеукраїнського товариства «Просвіта» імені Тараса Шевченка Марія Олійник і представники батьківських комітетів донецьких шкіл.

Згідно з повідомленням, 15 квітня з 08.30 до 09.30 на площі перед входом до Донецької міської ради, де проходитиме сесія міськради, відбудеться акція протесту батьків учнів, їхніх дітей і всіх небайдужих із метою зняття з розгляду питань «оптимізації» шкіл Донецька, а саме, ліквідації загальноосвітніх шкіл № 111 із українською мовою навчання й № 121 із російською мовою навчання. Також учасники акції протесту виступатимуть проти зміни статусу школи №2, яка сьогодні є навчальним закладом із поглибленим вивченням англійської мови.

Всі ці питання включено до порядку денного 5-ої сесії VI скликання Донецької міської ради.

Представники батьківського комітету школи №111 також повідомили, що сьогодні надіслали черговий лист Донецькому міському голові Олександру Лук'янченку й голові постійної комісії з питань освіти, науки, справ культури та релігії Донецької міськради, голові Донецької обласної організації профспілки працівників освіти та науки Асі Горшковій з проханням зняти з розгляду сесії питання про закриття школи.

Як повідомлялося раніше, 12 квітня відбулося перше читання порядку денного пленарного засідання Донецької міської ради 5-ої сесії VI скликання, на якому депутати розглянули питання «Про ліквідацію Донецьких загальноосвітніх шкіл I-III ступенів №111, №121 і №154». Після розгляду питання депутати ухвалили одностайне рішення винести питання про ліквідацію цих загальноосвітніх шкіл на сесію міської ради, яка відбудеться 15 квітня.

Довідка. У Донецькій області в 2011 році планується закриття 26 загальноосвітніх шкіл. За інформацією прес-служби Донецької облдержадміністрації, закриття навчальних закладів відбуватиметься згідно з розробленою «Регіональною дорожньою картою з оптимізації мережі бюджетних установ і витрат місцевих бюджетів на їх утримання».
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минулі покоління лишили нам не так розв`язання проблем, як самі проблеми”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.