Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


З рибалками, яких побили міцеві князьки від ПР, правоохоронці поводяться як з біомасою

Пістолетне право 6932 перегляди

Опубліковано - 19.04.2011 19:08 | Всі новини | Версія для друку

З рибалками, яких побили міцеві князьки від ПР, правоохоронці поводяться як з біомасою
З рибалками, яких побили міцеві князьки від ПР, правоохоронці поводяться як з біомасою
Рибалки, яких у суботу було побито у Чернівецькій області, зараз перебувають у правоохоронних органах Чернівців і дають додаткові свідчення.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело.

За свідченнями співрозмовника агентства, зранку рибалки давали свідчення у прокуратурі, а пізніше були перевезені до міліції.

Вночі, коли рибалки зникли з лікарні, на них здійснювався тиск з метою примусити змінити свідчення, твердить джерело.

Як повідомлялося раніше, 16 квітня у райцентрі Заставна кілька озброєних рушницями чоловіків у присутності голови Заставнівської райдержадміністрації Михайла Бойчука жорстоко побили чотирьох місцевих жителів, які вирішили порибалити на одному з платних ставків «Блакитна нива».

За словами потерпілих Василя Слободяна, Івана Абрамовича та Миколи Михайлюка, «охоронці ставка» били їх бітами по тілу, приковували кайданами до бетонних стовпів, погрожували вбити й опустити тіла на дно ставка, «щоб погодувати риб», а також стріляли з рушниць у повітря, коли заляканим людям дали три хвилини, щоб утекти. Абрамовичу рушницею один з охоронців вибив зуби.

У трьох потерпілих, крім сильних гематом, підозри на чисельні переломи кісток. Четвертого напарника рибалок - Івана Бабія, який до 18 квітня лежав у районній лікарні з проламаним черепом, за повідомленням прес-служби облорганізації «Батьківщини», виписали з лікарні і «зробили документи, що він вдарився у себе вдома».

У свою чергу, Бойчук звернувся до УМВС у Чернівецькій області та обласної прокуратури з проханням провести розслідування за даним фактом. У заяві Бойчук називає звинувачення у побитті людей «абсолютним приниженням людської гідності, честі керівника та моєї сім’ї».

Він заявив, що на період розслідування резонансної справи припиняє свої повноваження на посаді голови райдержадміністрації для проведення належного розслідування.

Голова Чернівецької облдержадміністрації Михайло Папієв вніс подання до Президента України та уряду на звільнення голови Заставнівської райдержадміністрації Бойчука.

За інформацією ЗМІ, потерпілі рибалки зникли сьогодні вночі (19 квітня) з обласної лікарні. Жодного з чотирьох чоловіків ні родичі, ні представники громадськості, ні журналісти не могли розшукати.

Від “Аратти”: нам лише цікаво одне: чи знають у Чернівцях міліціонери і прокурори, що в Україні є закони?

Власне, це питання не до чернівецьких правоохронців, а до Генерального прокурора Віктора Пшонки і Міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Тільки осягнувши минуле, люди будуть здатні на пророцтва, що спрямовані в майбутнє”
Дмитро Волкогонов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.