Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд заборонив російським шовіністам чинити провокацію у Львові

Правосуддя Регіон: Львівська область 10078 переглядів

Опубліковано - 4.05.2011 16:20 | Всі новини | Версія для друку

Суд заборонив російським шовіністам чинити провокацію у Львові
Суд заборонив російським шовіністам чинити провокацію у Львові
4 травня 2011 року Львівський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляційну скаргу Львівської міської організації ВО “Свобода” щодо заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року політичною партією “Русское единство”.

Про це повідомила прес-служба партії.

Апеляційний суд під головуванням судді Андрія Ліщинського скасував ухвалу Львівського окружного адміністративного суду, який 13 квітня закрив провадження у справі щодо заборони заходів партій "Русское единство" та "Родина" у Львові.

Як повідомлялося раніше, що 13 квітня Львівський окружний адміністративний суд виніс рішення про закриття провадження у справі за позовом Львівського обласного осередку громадської організації "Фронт змін" до виконавчого комітету Львівської міської ради, третьої особи без самостійних вимог на предмет спору на стороні позивача Львівська міська організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" про зобов'язання обмежити право на мирні зібрання політичної партії "Русское единство" шляхом заборони проведення масових заходів 9 травня 2011 року цією політичною партією.

16 квітня Львівська міська організація ВО "Свобода" подала апеляційну скаргу до Львівського апеляційного адміністративного суду з вимогою скасувати ухвалу Львівського окружного адміністративного суду про закриття провадження у справі від 13 квітня 2011 р. (справа № 2а-4335/11/1370) та скерувати справу для подальшого розгляду в суді першої інстанції.

"Всеукраїнське об'єднання "Свобода" - єдина політична сила, яка подала апеляцію на рішення окружного суду. Львівський адміністративний апеляційний суд, скасувавши ухвалу першої судової інстанції, ухвалив справедливе рішення і закрив справу про заборону проведення маргінальним проросійським силам "маршу пабєди" у Львові 9 травня. "Свобода" не дозволить проводити російським шовіністам масові заходи у нашому місті", - заявив представник ВО "Свободи" в суді, голова комісії депутатської діяльності та законності Львівської міської ради Любомир Мельничук.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Майбутнє відкидає свою тінь назад”
Іоганн Гете

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.