Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово

Пістолетне право 6205 переглядів

Опубліковано - 4.05.2011 18:23 | Всі новини | Версія для друку

Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово
Сталінські традиції. Луценка таки годують примусово
Працівники Лук’янівського слідчого ізолятора з 1 травня застосовують до Юрія Луценка процедуру примусового годування.

Про це повідомила Ірина Луценко, яка відвідувала чоловіка сьогодні в слідчому ізоляторі, передає прес-служба «Народної самооборони».

За її словами, примусове годування є нічим іншим, як катуванням, а заяви Генпрокуратури, що він вживає їжу добровільно — брехнею.

Пані Ірина переповіла зі слів Юрія Луценка, що для примусового годування використовується «біла рідина, що смердить за метр», яку Генпрокуратура в своїх повідомленнях чомусь називає «поживною калорійною сумішшю».

Дружина також зазначила, що Юрій Луценко за час перебування в слідчому ізоляторі втратив 14 кг ваги, а внаслідок голодування стан його здоров'я значно погіршився: тиск почав «скакати» від «90 на 40» до «130 на 110», а, крім того, в крові Луценка зараз дуже високий вміст ацетону, що буває у голодувальників на 8-ий день цієї процедури: «Це — дуже важкий показник, він буває у тих, хто дійсно голодує. Тому всі заяви представників Партії регіонів, які назвали голодування мого чоловіка клоунадою, є безвідповідальною балаканиною людей, не здатних на серйозні вчинки заради захисту своїх прав».

За словами Ірини Луценко, після початку процедури голодування ув'язненого почали щодня відвідувати різні лікарі: «Юра казав, що до нього приходили жіночка-стоматолог і логопед. Останньому він зауважив, що йому вже більше 40 років і у вимові щось міняти трохи запізно». Зі слів лікарів, вони неодноразово спостерігали за тими, хто голодує, але у випадку з Луценком визнають, що вперше бачать, як людині вдається в такому важкому стані зберігати оптимізм і бійцівських характер.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Минуле корисне тільки в тому сенсі, що вказує нам шляхи та засоби до розвитку”
Генрі Форд

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.