Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Печерському суді шукають варіанти аби втаємнити суд над Тимошенко

Пістолетне право 5421 перегляд

Опубліковано - 11.05.2011 14:05 | Всі новини | Версія для друку

У Печерському суді шукають варіанти аби втаємнити суд над Тимошенко
У Печерському суді шукають варіанти аби втаємнити суд над Тимошенко
Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що Печерський районний суд міста Києва побоюється публічності судового процесу, оскільки саме його відкритість може підтвердити відсутність підстав для порушення кримінальної справи.

"Зараз суд знаходиться у дуже важких обставинах, тому що справа, яку прокуратура передала, не обґрунтовує обвинувачення, не підтверджує кримінальних ознак в моїх діях. І зараз суддя розуміє що якщо процес буде відкритим і будуть присутні канали телебачення і ЗМІ, то все те, що справа сфальшована, стане явним, і вже приховати буде неможливо", - сказала Тимошенко.

За її словами, в умовах відкритості судового процесу судді буде важко виконати вказівку Адміністрації Президента і оголосити рішення, яке підготовлено заздалегідь. "Дуже знаково те, що вони хочуть сховатися від преси, і що вони бояться присутності преси. Якщо б ті люди – суддя і прокурор – робили праведну, а не замовну політичну справу, вони навпаки були б зацікавлені в тому, щоб запросити пресу і публічно розповісти про те, де я порушувала закон", - переконана вона.

Як відомо, сьогодні о 12:00 Печерський районний суд Києва мав поновити розгляд скарги Юлії Тимошенко про незаконність порушення кримінальної справи. Однак судове засідання не змогло розпочатися через недопущення представників ЗМІ до зали судового засідання.

Спочатку суддя оголосила 15-хвилинну перерву для вирішення проблеми відносно представників ЗМІ, а ще через 5 хвилин протягом цієї перерви суддя Галина Супрун оголосила перерву до 14:00 для організації проведення судового процесу.

"Вони зараз навіть оголосили перерву тільки для того, щоб знайти варіант, як пресу прибрати з зали судового засідання", - підкреслила Тимошенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Причина того, що важко керувати народом, полягає в тому, що народ освічується і в ньому багато розумних ”
Лаоцзи

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.