Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Блакитні тенденції в уряді: в Україні легалізують одностатеві шлюби?

Скандал 9020 переглядів

Опубліковано - 9.11.2006 10:20 | Всі новини | Версія для друку

І яким же буде плід такого “кохання”?
І яким же буде плід такого “кохання”?
Міністерство України у справах сім'ї, молоді і спорту пропонує винести на суспільні слухання легалізацію одностатевих шлюбів.

Про це мовиться в письмовій відповіді заступника молодіжного міністра Тетяни Кондратюк на Відкритий лист керівників громадських і благодійних організацій геїв і лесбіянок України.

На думку Кондратюк, перед Україною стоїть завдання розробити «державне ставлення до реально існуючих різних форм подружнього співжиття».

«Зокрема, потрібно враховувати необхідність легалізації одностатевих шлюбів на увазі прийнятих міжнародних документів, у яких з визнанням таких шлюбів зв'язується можливість входження в європейське співтовариство», – мовиться у відповіді Кондратюк, передає «Новий Регіон».

За її словами, міністерством спільно з іншими центральними органами виконавчої влади розроблено проект постанови Кабміну «Про затвердження Державної програми підтримки сім'ї в 2006-2010 роках», заходами якого передбачено внесення змін у чинне законодавство України.

«Проте для повного і глибокого вивчення громадської думки з приводу визнання Україною законності одностатевих шлюбів і легалізації цивільного партнерства для людей гомосексуальної орієнтації вважаємо за доцільне винести дані питання на суспільні слухання», – пише Кондратюк.

В той же час Кондратюк констатує, що в Україні до гомосексуалістів відносяться з упередженням.

Від "Аратти": Ну, якщо в Україні ще присутня здорова реакція на хворі тенденції "ліберастичного" суспільства, які пані Кондратюк називає "упередженими", то для нації ще не все втрачено. Чи пані Кондратюк невідомо, що одностатеві шлюби - деструктивний шлях розвитку людства?

А прихильникам "кольорових" стосунків варто пригадати біблейську історію про Содом і Гоморру.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.