Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні

Пістолетне право 4346 переглядів

Опубліковано - 13.05.2011 13:59 | Всі новини | Версія для друку

Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні
Залізна логіка ГПУ: таких, як Луценко у буцегарнях сотні
Адвокати колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка відмовляються знайомитися з матеріалами справи і тим самим затягують його направлення до суду.

Про це з трибуни Верховної Ради заявив заступник Генерального прокурора Анатолій Пришко.

«Зараз справу Луценка неможливо відправити до суду, оскільки його захисники відмовляються ознайомлюватися з матеріалами справи. Тому було прийнято рішення обмежити розгляд справи до 16 травня», - відзначив заступник генпрокурора.

Коментуючи стан здоров´я екс-міністра, який вже кілька тижнів відмовляється від прийому їжі, Пришко підкреслив, що Луценко перебуває під постійним медичним контролем. Лікарі визначили його стан як середньої тяжкості, а всі життєві органи функціонують нормально.

«Стан Луценка - нормальний для людини, яка довгий час відмовлялася від їжі», - заявив Пришко.

На його думку, голодування Луценка - це спроба тиску на правоохоронні органи з метою уникнути кримінальної відповідальності. Пришко підкреслив, що в минулому році близько 100 заарештованих теж оголошували голодування, опротестовуючи арешт або рішення судів, проте нікому з них це не допомогло.

За словами Пришко, до 26 травня Юрій Луценко буде перебувати під вартою і після цього буде прийнято рішення про підтвердження або скасування такого запобіжного заходу.

Як повідомлялося раніше, після обстеження лікарі виявили у екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка діабет і цілу низку інших захворювань.

Від “Аратти”: ми уважно слухали виступ у парламенті пана Пришка. Можемо зазначити, що ні ми, ні інші громадяни так і не почули юридичного обгрунтування на яких підставах після закінчення слідства і ознайомлення зі справою Луценка тримають під вартою? Можемо нагадати, що чинний КПК передбачає призначення запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою виключно у конкретних випадках, а не за бажанням слідчого.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Все, що йде поза рами нації, це або фарисейство людей, що ітернаціональними ідеалами хотіли би прикрити свої змагання до панування одної нації над другою, або хворобливий сентименталізм фантастів, що раді би широкими “вселюдськими” фразами прикрити своє духове відчуження від рідної нації...”
Іван Франко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.