Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Попов вважає позбавлення киян права на роботу і власності - боротьбою з тіньовою економікою

Влада Регіон: м.Київ 4234 перегляди

Опубліковано - 16.05.2011 16:44 | Всі новини | Версія для друку

Попов вважає позбавлення киян права на роботу і власності - боротьбою з тіньовою економікою
Попов вважає позбавлення киян права на роботу і власності - боротьбою з тіньовою економікою
Голова Київської міськдержадміністрації Олександр Попов запевняє, що демонтаж МАФів біля столичної станції метро «Лісова» відбувається законно.

Про це він сказав журналістам, коментуючи ситуацію, що склалась сьогодні біля метро «Лісова».

За словами Попова, у місті демонтується тільки те, що стоїть незаконно.

«По цьому питанню, наскільки я пам’ятаю, я деталей не знаю, але є припис прокурора або слідчого. По цьому питанню мені доповідали на минулому тижні. Ми робимо законні дії і далі будемо їх робити», - зазначив Попов і запевнив, що на місці знесених кіосків нові МАФи встановлювати не будуть.

Повертаючись до питання сьогоднішнього демонтажу кіосків, голова КМДА зазначив, що від діяльності МАФів гроші до міського бюджету не надходили.

«Працює тіньовий бізнес, отримує тіньові гроші. Не платять податки. Ми не будемо такий бізнес підтримувати», - додав Попов.

Він висловив переконання, що якщо розвивати торгівлю у столиці, то її треба розвивати у нормальних умовах, нормальних приміщеннях.

Як повідомлялося раніше, сьогодні вранці у Києві за непокору працівникам міліції, які забезпечували охорону правопорядку під час демонтажу працівниками ДП "Київблагоустрій" торговельних кіосків біля станції метро "Лісова", затримано 12 осіб.

За даними Центру громадських зв’язків ГУМВС України у місті Києві, працівники держпідприємства виконували припис прокуратури щодо демонтажу п’яти кіосків, але їм почали чинити спротив власники споруд. Для охорони правопорядку та забезпечення виконання припису під час процедури прибирання МАФів було задіяно близько 100 працівників міліції.

Як зазначили у ЦГЗ, торговці вчинили непокору законним вимогам працівників міліці, через що 12 осіб були затримані для складання протоколів про адміністративні порушення.

Також у главку міліції зауважили, що будь-якої інформації, у тому числі від медичних установ, про те, що хтось під час інциденту постраждав, немає.

Водночас, за інформацією ряду ЗМІ, внаслідок інциденту постраждали близько 10 осіб.

Від “Аратти”: очевидно, що у голови КМДА суто сталінська бюрократична логіка: "лєс рубят - щєпкі лєтят". Очевидним є факт, що зазначені МАФи знаходилися у тому місці не один рік і там працювали люди. Все це відбувалося на очах: міліції, прокуратури,... і КМДА. Між тим, всі чиновники роками "не помічали" що МАФи стоять незаконно і тим більше, не платять у бюджет. Отже, напрошується питання: чому пан Попов не називає громаді імена співробітників міліції, прокуратури і КМДА які мають відповідати за корупційні дії? Чому киянам, які працювали у "незаконно встановлених" МАФах КМДА не запропонувало нове місце роботи? Чи наймані працівники повинні нести відповідальність за чиїсь правопорушення? І подібних питань до пана Попова багато.

Між тим, як не дивно, але той самий Попов вперто не бажає помічати, як у столиці зухвало і відкрито руйнуються історичні пам'ятники і спотворюється обличчя міста. Може тому, що в нього є певний матеріальний інтерес цього не помічати? І воно зрозуміло: забудовники - це не бідні малі підприємці, з усіма подальшими наслідками.

Так що на кому ж, як не на беззахисних громадянах, імітувати свою "активність" у наведенні "порядку"?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Мале знання віддаляє від Бога, велике - приводить до Нього знову ”
Ф. Бекон, англійський філософ

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.