Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


100 днів “Камеді клабу”

Подія дня 8027 переглядів

Опубліковано - 10.11.2006 16:50 | Всі новини | Версія для друку

100 днів “Камеді клабу”
100 днів “Камеді клабу”
В Українському домі звершило роботу розширене засідання уряду та антикризової коаліції (АКК), на якому обговорювали результати ста днів спільної роботи.

Урочисте зібрання відкрила координатор парламентської більшості Раїса Богатирьова. Після гімну України слово взяв прем’єр Віктор Янукович. Він відзначив здобутки свого уряду, а появу Антикризової коаліції назвав остаточною крапкою в політиці закритих дверей.

На думку Януковича "Партія регіонів", соціалісти та комуністи показали приклад європейських принципів формування влади.

На засіданні виступив і голова Верховної Ради Олександр Мороз, який зазначив, що шляхУ назад у політичної реформи немає. Він закликав Президента зібрати круглий стіл, щоб узгодити деталі подальшої побудови парламентсько-президентської республіки. Спікер заявив, що чи не вперше в Україні уряд і парламент працюють злагоджено.

Віктор Янукович, прем’єр-міністр України:

"- Тим, хто намагається перешкодити процесу розширення коаліції я би хотів сказати словами відомого кіногероя: не залежно від того є життя на Марсі, чи нема, Новий Рік все одно наступить!"... [тривалі оплески - ред.] (...) І найголовніше, ми відновили дружні і партнерські стосунки з нашими російськими колегами. Взаємини, що грунтуються на взаємопорозумінні і повазі. Ми відновили діалог між бізнесом і владою, що вже почав приносити перші результати. Коаліційному уряду вдалося, підкреслюю, ринковими методами знизити ціни на бензин".

Олександр Мороз, Голова Верховної Ради:

"- Сьогодні парламент України і уряд України не опоненти, не конкуренти, а партнери по відповідальності перед народом України за реалізацію внутрішньої і зовнішньої політики. Це колосальний аргумент на користь політичної реформи хто б що не говорив про неї сьогодні".

У відповідь на зібрАння Антикризової коаліції в Українському домі, лідерка БЮТ Юлія Тимошенко проводить прес-конференцію "100 днів - 100 бід".

Тимошенко назвала "Камеді клабом" урочисте зібрання АКК та Уряду
Тимошенко розкритикувала досягнення нинішнього уряду.
Зокрема вона зазначила, що за її премєрства уряд збільшив на 70 відсотків доходну частину бюджету, у той час як нинішній Кабмін відновив усі тіньові схеми. Згадала лідерка БЮТу і підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги.

Юлія Тимошенко, Лідерка БЮТ:

"- За 100 днів роботи мого уряду тарифи на комунальні послуги абсолютно не підвищувались. Це і була стабільність. Уряд Януковича допустив зростання тарифів у 2.5 - 4 рази".

Урочисте зібрання Антикризової коаліції та Уряду в Українському домі вона назвала "камеді клабом".

Юлія Тимошенко, Лідерка БЮТ:

"- Я знаю, що сьогодні у нас відбулися певні події в Українському Домі, цікаві події. В Українському Домі сьогодні коаліція антикризова разом з Януковичем звітувала про свої сто днів. Я думаю, що якщо хтось з Вас був присутній там, в цьому Українському Домі, це було цікаво. Це практично, ну такий собі "Камеді клаб". Там с кожного слова можно просто без будь-яких коментарів, "ноу коммент", отримувати глибоке задоволення".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Подія дня»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли хоч в невеличкій частині народу жевріє ідея незалежності, коли хоч частина народу має змогу виявляти волю нації, то це ліпше, ніж коли нидіє цілий мозок нації в рабстві, атрофуючи в цілій нації волю до самостійного життя”
Дмитро ДОНЦОВ

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.