Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Виявляється акція журналістів порушує права гаранта наших прав і свобод

Влада 3825 переглядів

Опубліковано - 4.06.2011 19:59 | Всі новини | Версія для друку

Виявляється акція журналістів порушує права гаранта наших прав і свобод
Виявляється акція журналістів порушує права гаранта наших прав і свобод
Новопетрівська сільрада просить суд заборонити проведення журналістської акції біля Межигір’я, оскільки акція порушує особисті права президента Віктора Януковича.

Про це йдеться в позовній заяві, копію якої має "Українська правда".

"Слід прийняти до уваги, що місцем проведення мітингу оголошено місце проживання президента України, а не місце його роботи", - йдеться в заяві.

"Беручи до уваги конституційні засади захисту прав людини на особисте життя, його недоторканність, відпочинок в позаробочий час, вказаним мітингом відбудеться порушення вказаних особистих прав людини", - стверджують автори позову.

"Враховуючи вищенаведене, існує реальна небезпека порушення громадського порядку, заподіяння шкоди здоров’ю як самих пікетувальників, так і населенню, тобто існує реальна небезпека порушення прав і свобод інших людей", - йдеться в заяві.

Представники сільради просять суд "обмежити реалізацію права на мирні зібрання шляхом заборони проведення акцій протесту, мітингів, зборів, демонстрацій на території Новопетрівської сільської ради Вишгородського району Київської області, в тому числі біля в'їзду в президентську резиденцію Межигір'я та на вулицях Івана Франка, Дачній в с. Нові Петрівці на період 2011 року".

Під заявою підписався представник новопетрівської сільської ради О.Колодій.

Як повідомлялося, раніше сільський голова Нових Петрівців Родіон Старенький заявив, що прийняв рішення звернутися до суду щодо заборони акції через те, що вона може заважати його односельчанам їхати на роботу. Він пропонував провести акцію на площі в центрі села.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

3нання буває двох видів. Ми самі знаємо предмет або ж знаємо, де знайти про нього відомості ”
Бенджамін Франклін

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.