Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


На Президента подали у суд за призначення прес-серетаря

Скандал 4234 перегляди

Опубліковано - 15.06.2011 11:25 | Всі новини | Версія для друку

На Президента подали у суд за призначення прес-серетаря
На Президента подали у суд за призначення прес-серетаря
Навколо посади прес-секретаря Віктора Януковича розгорівся скандал - один з претендентів на цей пост оскаржив в суді призначення речником президента Дарки Чепак.

Як повідомило видання "Дєло", до Печерського райсуду Києва надійшов позов одного з претендентів на посаду прес-секретаря президента, спрямований проти глави держави.

Позивач вимагає від президента визнати незаконним указ від 17 березня про призначення Дарки Чепак своїм прес-секретарем. Позивач вимагає "прийняття його на роботу на посаду прес-секретаря президента, відшкодування морального збитку, стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу".

У судовому визначенні не вказується ім'я позивача, а також підстави, на яких їм були висунені вищезгадані вимоги на адресу глави держави.

Водночас слід нагадати, що після обрання Віктора Януковича президентом в 2010 році його адміністрація оголосила конкурс на вакантну посаду прес-секретаря глави держави. 28 лютого 2010 року, заступник голови Адміністрації президента Ганна Герман повідомила про проведення серед журналістів конкурсу на посаду прес-секретаря президента.

Проте речник у глави держави з'явився лише через рік, у березні 2011 року. Не виключено, що переможець серед претендентів на посаду прес-секретаря навесні 2010 року все-таки був визначений організаторами конкурсу з Адміністрації, проте з неясних причин на посаду так і не потрапив, зазначає видання.

Нагадаємо, 17 березня 2011 року крісло прес-секретаря Віктора Януковича зайняла Дарка Чепак, яка до того моменту працювала головним редактором "Савік Шустер Студія" і за сумісництвом, - директором творчо-виробничого центру на "П'ятому каналі".

Після вступу на посаду Чепак розповіла журналістам, що її призначення - це особисте рішення президента.

Печерський суд Києва поки що залишив Дарці Чепак високі повноваження прес-секретаря глави держави, відхиливши позов її конкурента. На думку судді, такий позов повинен розглядатися в адміністративному, а не цивільному суді.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращі закони народжуються зі звичаїв”
Жозеф Жубер

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.