Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Статистика довела - “ангели-охоронці” рятують людей від катастроф

Невідоме 10827 переглядів

Опубліковано - 23.06.2011 09:39 | Всі новини | Версія для друку

Стівен Кінг запропонував майже матеріалістичну гіпотезу. Мовляв, часом у людей прокидається “система підсвідомої сигналізації”.
Стівен Кінг запропонував майже матеріалістичну гіпотезу. Мовляв, часом у людей прокидається “система підсвідомої сигналізації”.
У всіх без винятку катастрофах обов’язково знаходяться люди, що уникли біди.

Так і у випадку з Ту-134, що розбився під Петрозаводськом 21 червня, - кілька провідних програмістів великої місцевої компанії повинні були летіти нещасливим рейсом у відпустку, але не полетіли - в останній момент не вийшло стикування рейсів.

Валерій Ісаков, кандидат механіко-математичних наук і очільник невеликої групи дослідників аномальних явищ повідомив "Комсомольській правді", що існує статистична аномалія, яку можна інтерпретувати різними способами, в тому числі, з точки зору релігії.

Ще в 1958 році американський соціолог Джеймс Стаунтон проаналізував понад 200 залізничних аварій за попередні 30 років. Виявилося, що поїзди, які закінчили свій шлях трагічно, в середньому були заповнені на 61% від максимально можливої кількості пасажирів. У той час як в благополучні поїздки відправлялися не менше 76%. Ось ці 15% і дають привід підозрювати існування вищих сил.

Російські математики скористалися також даними знаменитого американського письменника-містика Стівена Кінга, який звернув увагу на авіакатастрофи. Після однієї з авіакатастроф на маршруті Денвер - Бостон (США) Кінг зателефонував в авіакомпанію, і йому повідомили, що 16 чоловік не полетіли смертельним рейсом - здали квитки. Ще троє запізнилися. Звичайно ж, за статистикою, від подорожей відмовлялися не більше 10 чоловік, а ті, що запізнилися, - і зовсім рідкість.

За західною статистикою, якою скористалися російські вчені, за останні 20 років від рейсів, що закінчилися катастрофами, відмовлялися на 18% більше пасажирів, ніж від благополучних.

Сам Кінг запропонував майже матеріалістичну гіпотезу. Мовляв, часом у людей прокидається “система підсвідомої сигналізації”. Та, яка спочатку була добре розвинена у наших далеких предків і не дозволяла потрапляти в лабети шаблезубих тигрів, а потім зачахла за непотрібністю. Залишки цієї системи іноді проявляються у вигляді інтуїції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Невідоме»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знання певних принципів легко компенсує незнання деяких фактів ”
К. Гельвецій

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.