Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Українські дерев`яні церкви були збудовані у символічній формі кораблів та звернуті зі Сходу на Захід. Історично, українські церкви були побудовані з центральним нефом та двома боковими проходами. Це розділення споруди на три частини відповідає трьом догмам, або Божої Священної триєдності: духу, душі, та тілу людини. Багаточислені куполи та шпилі позначають щогли кораблю, а хрести на кожному вістрі розмежовують де бути вітрилам.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Парламент скасував техогляд приватних автомобілів

Влада 5575 переглядів

Опубліковано - 5.07.2011 12:01 | Всі новини | Версія для друку

Парламент скасував техогляд приватних автомобілів
Парламент скасував техогляд приватних автомобілів
Верховна рада 5 липня ухвалила в другому читанні закон, що передбачає скасування техогляду автомобілів. Відповідну пропозицію підтримали 262 народних депутати.

Запропонований Президентом Віктором Януковичем закон передбачає скасування обов'язкового технічного огляду для легкових автомобілів, що не використовуються у комерційних цілях. Окрім того, законопроектом пропонується суттєве спрощення порядку проходження обов'язкового технічного контролю для інших транспортних засобів.

Також проект закону пропонує відсторонити Державтоінспекцію від проведення обов'язкового технічного контролю транспортних засобів та передачу цих повноважень суб'єктам господарювання.

Окрім того, документом пропонується скасувати вимогу щодо обов'язкової наявності у водія дорожнього (маршрутного) листа та нотаріально посвідченої довіреності на керування транспортним засобом.

Закон остаточно набуде чинності після його підписання президентом.

Нагадаємо, за ухвалення проекту закону в першому читанні проголосували 253 народних депутата. Депутати наголосили на необхідності скасування техогляду автомобілів, що не використовуються в комерційних цілях, оскільки він давно перетворився на формальність і спосіб "збору данини" з водіїв. Водночас, разом з популярною нормою про скасування техогляду, закон містить ряд норм про посилення відповідальності водіїв у разі правопорушень, а також посиленні ролі Державтоінспекції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.