Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Своя рука - владика. Суд звільнив з-під варти сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок

Правосуддя 8480 переглядів

Опубліковано - 14.07.2011 11:37 | Всі новини | Версія для друку

Своя рука - владика. Суд звільнив з-під варти сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок
Своя рука - владика. Суд звільнив з-під варти сина прокурора, який збив на смерть трьох жінок
Суд звільнив з-під варти Дмитра Рудя - сина прокурора, який збив у Дніпропетровську 20 жовтня 2010 року на смерть трьох жінок.

Як повідомила прес-служба прокуратури Запорізької області, відповідне рішення прийняв під час закритого судового засідання Хортицький районний суд Запоріжжя, в якому слухається дана резонансна кримінальна справа.

«Ухвалою Хортицького районного суду м. Запоріжжя клопотання адвоката жителя Дніпропетровська Рудя Д. про заміну підсудному запобіжного заходу з тримання під вартою на заставу задоволено в повному обсязі, хоча державний обвинувач проти задоволення клопотання заперечував», – повідомили в прес-службі, зазначивши, що відповідно до чинного Кримінально-процесуального кодексу України дана ухвала оскарженню не підлягає.

Як повідомлялося раніше, Рудь звинувачується в порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох чоловік (ч. 3 ст. 286 Кримінального кодексу України). Як покарання ця стаття передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 10 років.

Уранці 20 жовтня 2010 року Рудь перебуваючи за кермом власного автомобіля "Тойота Прадо", в Дніпропетровську скоїв наїзд на трьох жінок, які внаслідок одержаних травм померли. Винуватець ДТП з місця події зник.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Правосуддя»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.