Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко

Пістолетне право 4064 перегляди

Опубліковано - 18.07.2011 11:49 | Всі новини | Версія для друку

Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко
Печерський суд поновив розгляд справи Тимошенко
Сьогодні Печерський суд продовжує розгляд по суті кримінальної справи, порушеної стосовно лідера партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко за звинуваченням у перевищенні службових повноважень під час підписання газових контрактів з Росією у 2009 році.

На сьогоднішньому судовому засіданні інтереси Юлії Тимошенко представлятиме її захисник Сергій Власенко.

Як повідомляоося раніше, на минулому засіданні, 15 липня, головуючий у судовому процесі суддя Родіон Кірєєв мав вчинити лише дві процесуальні дії: винести ухвалу після подання Тимошенко клопотання про допуск до участі у справі нових захисників та надати новим захисникам час, необхідний для ознайомлення з матеріалами справи і для підготовки до участі в судовому засіданні.

Однак суддя знехтував нормами статті 55 Конституції України, згідно якої Юлія Тимошенко як громадянка України має право захищати свої права і свободи від порушень і протиправних посягань, і положеннями Кримінально-процесуального кодексу, який надає підсудній право звертатися до суду з клопотанням, заявами і репліками у будь-який момент, і не тільки не надав Тимошенко слово, але й видалив її з зали засідань.

Натомість у судовому засіданні за відсутності підсудної та представників сторони захисту було зачитано 73-сторінковий обвинувальний висновок. Тим самим суд брутально порушив норми статті 262 Кримінально-процесуального кодексу, яка забороняє проводити судове засідання за відсутності підсудного та сторони захисту.

Після того, як представниця державного обвинувачення Лілія Фролова прочитала обвинувальний висновок, суддя Кірєєв оголосив перерву до 11:00 понеділка, 18 липня, пояснивши це тим, що після оголошення обвинувального висновку та цивільного позову, який подав представник НАК "Нафтогаз України", потрібен час для ознайомлення з цими документами підсудної та сторони захисту.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шумерський тип культури надзвичайно споріднений з неолітичними пам`ятками Південної Русі...”
Рене Генон

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.