Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Щоб все було тишком-нишком: Тимошенко судять у порожній залі

Пістолетне право 4031 перегляд

Опубліковано - 26.07.2011 17:28 | Всі новини | Версія для друку

Щоб все було тишком-нишком: Тимошенко судять у порожній залі
Щоб все було тишком-нишком: Тимошенко судять у порожній залі
Лідер партії “Батьківщина”, екс-прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що до зали Печерського районного суду, де проходить судове засідання з розгляду її справи, не допускають народних депутатів від фракції "БЮТ-“Батьківщина”.

"Я хочу зараз зазначити, що знаю з повідомлень, які я отримую, що жорстоко побили народних депутатів, які захищали мої права в цьому суді, які заявляли протест проти незаконних дій головуючого. Зараз всіх депутатів і людей, які зараз збираються біля приміщення Печерського суду, не допускають в Печерський суд, не допускають до зали засідань і, по суті, силою зараз ОМОН і "Грифон" не допускають людей в залу, перешкоджаючи їм бути свідками цього судового фарсу", - сказала Тимошенко у судовому засіданні.

Під час виголошення Тимошенко заяви про відвід суддя перебивав її, наполягаючи на продовженні засідання. Тому народні депутати від фракції БЮТ-"Батьківщина" встали на захист свого лідера, вигукуючи "Ганьба!".

Після цього суддя Родіон Кірєєв наказав вивести з зали судових засідань народних депутатів, які нібито порушують порядок в залі, і, оголосивши технічну перерву, залишив залу.

Одразу після цього до зали увірвався загін спецпідрозділу МВС "Грифон", представники якого почали грубо виштовхувати з зали присутніх народних депутатів, ламаючи при цьому меблі і штовхаючи всіх, хто їм заважав.

Згодом "грифонівці" почали грубо виводити з зали журналістів, буквально висмикуючи з-під них лави, на яких стояли деякі представники преси. При цому, співробітники міліції вживали нецензурні вислови.

Зараз в залі суду присутні имошенко, її захисник Олександр Плахотнюк, представник цивільного позивача, судовий секретар, а також близько 15 "грифонівців".

Як повідомив Олександр Турчинов, наразі у коридорі, перед залою засідань, все заблоковано співробітниками міліції. До зали, попри те, що судове засідання відкрите, не допускають ні народних депутатів, ні громадян, ні журналістів.

Як повідомлялося раніше, сьогодні головуючий у судовому процесі з розгляду кримінальної справи Юлії Тимошенко суддя Печерського районного суду Родіон Кірєєв частково задовольнив клопотання екс-прем'єра про відмову від захисників. При цьому головуючий не уточнив, у якій частині задоволено клопотання, а у якій – ні, і не зазначив, чи надає суд час Тимошенко для пошуку нових адвокатів, як це передбачено Кримінально-процесуальним кодексом.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Біда України в тому, що нею правлять люди, яким вона не потрібна”
Михайло Грушевський

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.