Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Бердичів (Житомирська область) в костьолі Святої Варвари 14 березня 1850 року місцева красуня Евеліна Ганська була повінчана з Оноре де Бальзаком. В цьому ж містечку тривалий час жив Фредерік Шопен, окрім написання музики, він також керував роботами по реставрації тамтешнього органу...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Витягнули з шухляди. Суд долучив до справи Тимошенко вирок російському генералу

Пістолетне право 3744 перегляди

Опубліковано - 4.08.2011 13:22 | Всі новини | Версія для друку

Витягнули з шухляди. Суд долучив до справи Тимошенко вирок російському генералу
Витягнули з шухляди. Суд долучив до справи Тимошенко вирок російському генералу
Юлія Тимошенко погодилася на залучення рішення суду Російської Федерації щодо генерала Міноборони РФ Григорія Олійника до матеріалів газової справи.

"Перевищення посадових повноважень Олійником – це внутрішня російська справа. Якщо він перевищив свої повноваження, в принципі, за це він і відповідає. Корпорація ЄЕСУ на той час нормально робила свою справу і робила все, що треба, для того, щоб українська продукція була поставлена вчасно", - сказала Тимошенко у судовому засіданні.

"Зараз ГПУ долучає до справи вирок по генералу Олійнику (МО РФ) як "доказ" моєї участі в хабарництві 96 року. Прочитала. Хабарництва там немає!", - написала Юлія Тимошенко на своїй сторінці у Twitter.

В свою чергу, адвокат підтримав позицію своєї підзахисної, зазначивши, що рішення російського суду жодним чином не стосується газової справи Тимошенко, і те, що сторона обвинувачення долучити ці матеріали, свідчить про безпідставність обвинувачень.

"Ці матеріали як матеріали, які характеризують мою підзахисну, жодним чином не можуть розглядатися, адже там не сказано нічого про корпорацію і не має стосунку до цієї справи. Але, враховуючи те, що в звинуваченні безпідставно зазначено, що "на шлях виправлення Тимошенко не стала", я прошу долучити ці матеріали як ті матеріали, які виправдовують Тимошенко Юлію Володимирівну", - сказав він.

Під час обговорення клопотання сторони державного обвинувачення Тимошенко назвала прокурорів "унікальними", за що суддя зробив їй зауваження і пригрозив видаленням з зали суду. Адвокат Юрій Сухов зазначив, що висловлювання Тимошенко не є образливими.

Він підкреслив, що стаття 260 Кримінального кодексу РФ, за якою засуджено Григорія Олійника, передбачає покарання за незаконну вирубку дерев і чагарників, а стаття 286 - за перевищення службових повноважень, тож обвинувачення Тимошенко виглядає вкрай нелогічним і абсурдним.

Раніше суд оголосив технічну перерву у судовому засіданні для надання стороні захисту часу для ознайомлення з клопотанням сторони обвинувачення, яке стосується залучення до матеріалів справи рішення суду Російської Федерації про перевищення генералом Григорієм Олійником службових повноважень і завдання ним збитків в обсязі 320 мільйонів доларів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Навчаючи інших, ми вчимося самі”
Сенека

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.