Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- найдовша печера на Україні носить назву «Оптимістична» і знаходиться на Поділлі - це гіпсова печера на глибині 20 м, протяжністю понад 230 км. Вхід до неї розташований поблизу села Королівка Борщівського району Тернопільській області. Це найдовша гіпсова печера у світі і друга за протяжністю, - вона поступається лише Мамонтовій печері в США...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суд долучив до справи Тимошенко скасовані рішення російського суду

Пістолетне право 3719 переглядів

Опубліковано - 5.08.2011 12:27 | Всі новини | Версія для друку

Суд долучив до справи Тимошенко скасовані рішення російського суду
Суд долучив до справи Тимошенко скасовані рішення російського суду
Сергій Власенко заявляє, що 4 серпня, суд, на вимогу ГПУ долучив до матеріалів кримінальної справи Юлії Тимошенко рішення російського суду щодо генерал-полковника Міноборони Росії Григорія Олійника, яке було скасовано президією Верховного суду РФ за відсутністю складу злочину.

"Ми отримали ті документи із Російської Федерації та обов’язково наполягатимемо на залученні до матеріалів кримінальної справи. Ми ж не прокуратура, щоб долучати твіттери, ми долучаємо документи, про які нам достеменно відомо", - сказав Власенко сьогодні журналістам у перерві судового засідання.

Адвокат продемонстрував представникам ЗМІ копії рішення президії Верховного суду РФ щодо Григорія Олійника, а також президії Московського окружного військового суду щодо двох інших фігурантів у справі, нібито зв’язаних з компанією ЄЕСУ, вирок яким було також скасовано.

"Я переконаний в тому, що Генеральна прокуратура, офіційно отримавши з Російської Федерації вирок, не могла не отримати постанову суду – президії Верховного суду – і це означає, що Генеральна прокуратура свідомо, знаючи, що це судове рішення скасовано, все одно пхала його в матеріали справи задля того, щоб створити штучну уяву про борги Тимошенко. Тобто все це відбувалося цілком свідомо і цілеспрямовано", - наголосив Власенко.

Як відомо, напередодні Тимошенко погодилася на залучення рішення суду Російської Федерації щодо генерал-полковника Міноборони РФ Олійника до матеріалів газової справи, незважаючи на те, що вони не мають жодного відношення до її власної справи.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Якщо знаєш себе і супротивника, то завжди виграватимеш. Якщо знаєш себе, але не знаєш супротивника - один раз переможеш, всі інші - програєш. Якщо не знаєш ні себе, ні його - завжди програватимеш”
Цзу Дзинь

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.