Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Футбольні вболівальники “Динамо” та “Карпат” побили охоронця стадіону з патріотичних міркувань

Народний Вісник Регіон: м.Київ 13047 переглядів

Опубліковано - 8.08.2011 14:14 | Всі новини | Версія для друку

Водій ФК “Динамо” намагався покарати “бандерівців”
Водій ФК “Динамо” намагався покарати “бандерівців”
Водій ФК “Динамо” був побитий фанатами під час матчу “Динамо” - “Карпати” у 5 турі Прем`єр-ліги через зірваний банер Шухевичу та Бандері.

Про це повідомляє кореспондент "Чемпіона".

Після того як в секторі "Карпат" були розтягнуті банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону "Динамо" (як згодом з`ясувалося - це був водій ФК "Динамо", який вирішив таким чином продемонструвати васлне відношення до "бандерівців", - прим. "Аратти") прийняв самовільне рішення зірвати ці банери. Після цього із сектору "Карпат" вискочили п`ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили з три десятка фанів "Динамо".

В результаті охоронець стадіону "Динамо", який вирішив зірвати банери, був побитий цією юрбою і його відвезла до лікарня "швидка" "Бориса".

Фанати ж обох команд після цього влаштували перекличку: “Слава Україні - Героям Слава”. “Бандера і Шухевич - Герої України”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Народний Вісник»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Знаєте, що таке малорос? Ні? Паршивець, просто кажучи, ні те ні се. Він, бачите, собі з походження — українець, з виховання — руський, з переконань — неук у всьому, що торкається рідного народу, по вдачі — боягуз, себелюб, раб. От це — малорос.”
Володимир Винниченко

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.