Аратта - На головну

7 травня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- передтечею кінотворчості італійськіх неореалістів була стрічка, знята українською кіностудією. Цією кінострічкою фахівці вважають фільм Марка Донського “Веселка” (1943 рік) за однойменною повістю Ванди Василевської. Фільм був знятий на київській кіностудії, яка в роки Другої світової війни була евакуйована в Середню Азію. Він розповідає про українське село під час війни. Президент Рузвельт, переглянувши фільм, надіслав режисерові телеграму з подякою, а у 1944 році картина була відзначена Асоціацією кіно і радіо США.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Користувачі Internet Explorer - люди з невисоким рівнем інтелекту?

Технології 9153 перегляди

Опубліковано - 8.08.2011 15:03 | Всі новини | Версія для друку

Користувачі Internet Explorer - люди з невисоким рівнем інтелекту?
Користувачі Internet Explorer - люди з невисоким рівнем інтелекту?
Канадська компанія Aptiquant, що спеціалізується на психологічних консультаціях у сфері бізнесу, розмістила на своєму сайті тест на розумовий коефіцієнт IQ і потім розподілила отримані результати по браузерам, яким користувалися люди при відповідях на питання.

Усього свій рівень інтелекту за допомогою канадських психологів перевірили понад 100 тис. чоловік.

Дане дослідження, як вважають у компанії, показало взаємозв'язок між пізнавальними здібностями людей і їх вибором веб-браузера. Згідно з його результатами, люди, що опинилися в нижній частині шкали, як правило, чинять опір зміні або модернізації свого браузера. Це положення може виявитися справедливим і щодо будь-якого програмного забезпечення в цілому.

Максимальний IQ продемонстрували користувачі браузера Opera, у яких цей показник наближався до 130, повідомляє CNews.ru з посиланням на Businessinsider. Трохи відстали від них користувачі Camino.

Слідом з IQ близько 110 йдуть користувачі Safari, Chrome і Firefox, а середній коефіцієнт інтелекту шанувальників Internet Explorer, як з'ясувалося, не дотягує до 100, причому у користувачів IE 7 і IE 6 він нижче 90.

П'ять років тому рівень IQ серед користувачів різних браузерів був приблизно однаковим, відзначають дослідники, обумовлюючи, втім, що більш низький показник серед користувачів Internet Explorer можна пояснити і більш поважними причинами.

Справа в тому, що Internet Explorer має найбільшу аудиторію, а також встановлений за умовчанням в більшості користувачів.

Таким чином, зазначають у Aptiquant, гіпотеза потребує додаткових досліджень. Робота над ними вже ведеться.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Технології»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Релігія це зітхання пригнобленої тварі, серце безсердечного світу, подібно до того як вона - дух бездушних порядків. Релігія є опіум народу ”
Карл Маркс

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.