Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Луганська свобода слова: шахтарю Сетаніну “орли Могильова” погрожували вбивством

Регіональні новини Регіон: Луганська область 8687 переглядів

Опубліковано - 11.08.2011 18:19 | Всі новини | Версія для друку

Луганська свобода слова: шахтарю Сетаніну “орли Могильова” погрожували вбивством
Луганська свобода слова: шахтарю Сетаніну “орли Могильова” погрожували вбивством
Шахтар Ігор Сметанін, який розповів журналістам про умови праці на шахті у Суходільську, кілька днів не виходить на зв’язок.

Про це повідомив лідер Трудового руху "Солідарність" Костянтин Ільченко.

У русі впевнені, що знали б про працевлаштування Сметаніна "з перших рук", але звільнений шахтар два дні не відповідає на дзвінки.

"Я нічого не знаю про його працевлаштування. У всякому разі, він би напевно про це нам повідомив. Сметанін і раніше другий день не відповідає на дзвінки, він пропав, і я дав доручення профспілковим активістам його шукати, зустрітися з родичами", - розповів Ільченко.

Також він повторив, що 9 серпня вони зі Сметаніним повинні були їхати на прес-конференцію в УНІАН в Київ, але буквально перед від'їздом Сметанін "відмовився їхати" через те, що "до нього приходили якісь люди в міліцейській формі і погрожували аж до вбивства".

"До нас вийшла страшно перелякана його мама і сказала: "Не треба нічого. Він нікуди не поїде". Із Сметаніним була буквально істерика. Ви уявляєте, як людину можна залякати. Адже він - простий роботяга", - розповів Ільченко.

Також Ільченко уточнив, що їхня організація збирається писати звернення на ім'я Азарова, в тому числі, з приводу "копанок", які сьогодні "ростуть як гриби".

Раніше в Інтернеті було поширено відео, на якому Сметанін критикує керівництво шахти за незабезпечення нормальних умов праці на підприємстві, що й призвело, за його словами, до вибуху метаноповітряної суміші, внаслідок якого загинуло 28 гірників.

Згодом ЗМІ повідомили, що Сметанін був звільнений, а на його адресу почали надходити погрози вбивством, в тому числі з боку представників міліції.

11 серпня у Запоріжжі прем'єр-міністр України Микола Азаров заявив, що губернатор Луганщини Володимир Пристюк особисто відрапортував йому про працевлаштування гірника.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Регіональні новини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.