Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Ключовий свідок підвередив, що Тимошенко діяла згідно закону

Пістолетне право 4209 переглядів

Опубліковано - 15.08.2011 15:35 | Всі новини | Версія для друку

Ключовий свідок підвередив, що Тимошенко діяла згідно закону
Ключовий свідок підвередив, що Тимошенко діяла згідно закону
Один з ключових свідків у справі Юлії Тимошенко підтвердив відсутність складу злочину у її діях.

Про за заявив народний депутат Сергій Власенко, коментуючи допит заступника директора Інституту держави і права імені Корецького Володимира Нагребельного, який надав висновок щодо законності підписання директив прем’єр-міністра у газовій справі.

За словами Власенка, свідок підтвердив, що Юлія Тимошенко діяла у межах закону, підписані нею директиви відповідали законодавству, а сама вона мала право підписувати подібні документи.

«Тому абсолютно не зрозуміло, що розглядається зараз, чому Тимошенко перебуває за гратами та що другий місяць слухається у Печерському суді», - наголосив Сергій Власенко.

Між тим, Печерський районний суд міста Києва ухвалив рішення про долучення до матеріалів справи, порушеної стосовно Тимошенко, нотаріально завірену копію висновку науково-правової експертизи Інституту держави і права імені Корецького газових контрактів від 19 січня 2009 року між НАК "Нафтогаз України" та ВАТ "Газпром".

"Ми підтримуємо пропозицію прокуратури про те, що цей документ слід долучити до матеріалів справи", - сказав захисник Юлії Тимошенко Микола Сірий під час розгляду відповідного клопотання сторони обвинувачення.

При цьому захисник Юрій Сухов попросив, щоб свідок Володимир Нагребельний підтвердив автентичність висновку, повідомляє персональний сайт Юлії Тимошенко.

Свідок у справі Юлії Тимошенко, заступник директора Інституту держави і права імені Корецького Володимир Нагребельний під час допиту у суді заявив, що вважає директиви прем'єра голові НАК "Нафтогазу" Олегу Дубині на переговори щодо підписання газової угоди з ВАТ з "Газпром" способом реалізації повноважень прем'єр-міністра.

"У законі неможливо прописати способи реалізації повноважень прем'єр-міністра. Оскільки немає законодавчого визначення поняття директив, а я пояснював це в Генпрокуратурі, директиви у даному випадку – це спосіб реалізації повноважень прем'єр-міністра стосовно суб’єкта господарювання. В даному випадку – це НАК "Нафтогаз України". За змістом я приймаю їх як доручення прем'єра керівнику господарюючого суб’єкта", - заявив свідок.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Ніколи нічого не замишляйте проти Росії, тому що на кожну вашу хитрість вона відповість своєю непередбачуваною дурістю ”
Отто фон Бісмарк

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.