Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- першою Українською конституцією вважається документ «Пакти і Конституція прав і вольностей запорозького війська», складений гетьманом Пилипом Орликом у 1710 році. Історики мають різні думки щодо того, чи був цей документ Конституцією у сучасному розумінні цього слова або прогресивним твором, який випередив свій час, адже перші Конституції в Європі і США з’явилися лише за сімдесят років потому. Реальної сили Конституція Пилипа Орлика так і не набула, оскільки складалася вона на чужині та її укладачі не мали змоги повернутися в країну. Але в історії вона залишилася як оригінальна правова пам’ятка, яка вперше в Європі обгрунтовує можливість існування парламентської демократичної республіки.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Суддя Кіреєв блокує спроби захисту надати докази невинуватості Тимошенко

Пістолетне право 4764 перегляди

Опубліковано - 1.09.2011 16:33 | Всі новини | Версія для друку

Суддя Кіреєв блокує спроби захисту надати докази невинуватості Тимошенко
Суддя Кіреєв блокує спроби захисту надати докази невинуватості Тимошенко
Суддя Кірєєв відмовляє адвокатам Юлії Тимошенко подавати докази та досліджувати їх під час засідання.

Про це заявив адвокат Юрій Сухов.

Він повідомив, що наразі у судовому засіданні відбувається стадія розгляду клопотань про витребування і долучення доказів, зокрема, декількох важливих документів, які мало витребувати слідство.

«Ми зараз фактично виконуємо функцію слідства, витребовуючи аудит «Ernst&Young», - підкреслив Сухов.

Також, за його словами, адвокати просять долучити контракти, на підставі яких поставлявся технологічний газ до «Укртрансгазу» у 2009 році, за наслідком аналізу яких можна встановити: була заподіяна шкода, чи ні.

Водночас Сухов зазначив, що суд відмовився розглядати у судовому засіданні надзвичайно важливі відеозаписи очної ставки між Тимошенко і Дубиною.

За словами адвоката, саме під час цієї очної ставки Дубина неодноразово зазначав, що жодних порушень діючого законодавства в діях Юлії Тимошенко не було.

«Суд нас фактично позбавляє можливості подавати докази і досліджувати їх у судовому засіданні, як того вимагає кримінально-процесуальний кодекс», - зазначив Сухов.

Водночас адвокат Микола Сірий додав, що як тільки до матеріалів справи буде долучено аудит компанії «Ernst&Young», проти якого зараз у судовому засіданні не заперечує представник НАК «Нафтогазу», суду нічого не залишися як закрити цю кримінальну справу.

«Зовнішній аудит з очевидністю ствердить, що в 2009-му році НАК «Нафтогаз» не мав збитків по цьому напрямку своєї економічної діяльності», - наголосив він.

У свою чергу адвокат Олександр Плахотнюк заявив, що не розуміє позицію прокуратури, яка так наполегливо заперечує проти долучення до справи низки документів.

«Ми просимо просто долучити. Оцінка цих документів буде даватися пізніше, у нарадчій кімнаті. Або ж прокуратура боїться того, що міститься в цих документах, - інакше я не можу це прокоментувати. Якщо у нас рівність і змагальність, то навіщо заперечувати?», - сказав він.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.