Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У мережу гіпермаркетів секретаря Київради завітали маски-шоу

Пістолетне право Регіон: м.Київ 4546 переглядів

Опубліковано - 7.09.2011 14:06 | Всі новини | Версія для друку

У мережу гіпермаркетів секретаря Київради завітали маски-шоу
У мережу гіпермаркетів секретаря Київради завітали маски-шоу
Представники торгової мережі «Епіцентр» заявляють, що силовики в масках захопили офіс компанії в Києві та проводять виїмку документів.

Зокрема, представник будівельного гіпермаркету повідомив УНІАН: «На Братиславській, 11 люди в масках зі спецпідрозділу зламали двері в двох офісах, побили охоронців, поклали їх на підлогу, увірвалися до офісу і проводять обшуки і виїмки».

На питання, яку структуру представляють силовики, співбесідник агентства відповів: «Начебто СБУ. 99% - що «Альфа». Водночас він сказав, що на чорній формі силовиків «нічого не написано».

«Вони повністю захопили центральний офіс, у якому працює близько 150 чоловік, нікого не впускають і не випускають, позабирали мобільні телефони. О 8.50 десь по 20 чоловік зайшло з центрального і тильного входу. Також чоловік 20 зламали двері, які були під охороною, і увійшли до другого офісу на вулиці Петра Запорожця. Туди приїхала охорона МВС і зараз вони розбираються. А взагалі ходять по кабінетах і все забирають, поводяться зухвало».

Водночас, за словами співбесідника агентства, керівництва компанії на місці подій немає, сам будівельний гіпермаркет продовжує працювати.

У прес-центрі СБУ на даний момент УНІАН не змогли надати інформацію, чи проводяться підрозділами спецслужби якісь дії за зазначеними адресами.

Мережа будівельних гіпермаркетів «Епіцентр» належить секретареві Київради, депутату від "Громадського активу Києва" Галині Герезі.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Людина – це духовна істота. Саме тепер на часі звернення до традицій і духовності рідного народу. Чесність, щирість, мудрість – ось що вимагається від нових людей України. Потрібна Нова Січ – Духовна Січ! ”
О.Бердник, український філософ і письменник, засновник Української Духовної Республіки

 
Реклама на порталі
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.