Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент

Самоврядування 7175 переглядів

Опубліковано - 3.10.2011 10:10 | Всі новини | Версія для друку

Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент
Столичний мер-невидимка хоче прикрасити собою парламент
Мер Києва Леонід Черновецький, нарешті, прилетів у столицю.

Ще у четвер його помітили на футболі в ізраїльському Тель-Авіві, де грало «Динамо» з «Маккабі», а у суботу він приземлився в «Борисполі». На футболі, як повідомляють ізраїльські журналісти, він сидів у віп-ложі, а щоб його не помітили, залишив трибуну ще до закінчення матчу. Таку ж мету, мабуть, він переслідував, і коли приземлився в «Борисполі».

За даними газети «Сегодня», в залі офіційних делегацій він підійшов до паспортного контролю в спортивному костюмі і кепці, яка закривала майже все обличчя. А після того, як у документі поставили штамп, швидко сів у машину — і зник. Офіційно в залі офіційних делегацій журналістам відмовилися коментувати цю тему: «Це особиста інформація».

Близьке оточення мера підтверджує, що Черновецький у Києві. Кажуть, він приїхав з Ізраїлю, щоб вирішити питання, пов'язані з розлученням. Як відомо, засідання суду про розірвання шлюбу Черновецького з Аліною Айвазовою заплановане на 21 жовтня. «І ще, наскільки я знаю, Льоня все ж таки хоче йти до парламенту. Отже, може, зараз, бурхливу діяльність розгорне», — говорить близький друг сім'ї.

У КМДА кажуть, що мера не чекають. «Ніяких заходів з його участю не передбачається, що ви, хто його туди пустить», — говорять джерела в адміністрації. Самого Черновецького тут зустрічають украй рідко: «Він приходить тільки, щоб підписати документи, у нього навіть секретарки не залишилося. Причому навіть підписувати рішення сесії не поспішає, його весь час доводиться підганяти, але він просить не турбувати».

Нагадаємо, зник з горизонту Черновецький у листопаді минулого року, як тільки Указом Президента були розділені повноваження мера і глави КМДА. У липні ЗМІ повідомили, що у мера ізраїльське громадянство. Але цю інформацію і він, і його дружина спростовували.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Самоврядування»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Шануй, Україно, святині свої! Бо вони ж – всесвітньої, загальнолюдської ваги; земна цивілізація виросла з них.”
Юрій Шилов

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.