Аратта - На головну

24 квітня 2024, середа

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Києві від сьогодні втричі підвищилися комунальні платежі

Добробут Регіон: м.Київ 10274 перегляди

Опубліковано - 1.12.2006 14:39 | Всі новини | Версія для друку

Мер Києва Черновецький
Мер Києва Черновецький
Від сьогодні, 1-го грудня, в Києві втричі підвищилися тарифи на житлово-комунальні послуги. Урядовці наполягають, що нові тарифи є обґрунтованими, оскільки вони не змінювалися щонайменше три роки.

Опоненти підвищення цін на житлово-комунальні послуги припускають, що різкий характер їхнього зростання може призвести до подорожчання продуктів харчування.

Київська влада ухвалила рішення, утричі підвищити платню за житлово-комунальні послуги, ще наприкінці жовтня. Проте до останнього часу його заплановане виконання з 1 грудня було на межі зриву. Антимонопольний комітет дійшов висновку, що нові тарифи на житлово-комунальні послуги встановлені з порушенням.

Проте віце-прем’єр Володимир Рибак назвав нові тарифи для мешканців Києва обґрунтованими, оскільки, мовляв, тарифи на водопостачання не змінювалися останні 7 років, квартплата - від 2000-го року, а платня за опалення є незмінною останніх три роки.
Блок Кличка ініціював протести киян проти підвищення цін
Блок Кличка ініціював протести киян проти підвищення цін
Опоненти підвищення цін на житлово-комунальні послуги говорять про різкий характер їхнього зростання, що, мовляв, може призвести до подорожчання деяких продуктів харчування.

Разом із тим, в Київській міській адміністрації на цьому рівні цін зупинятися не збираються і кажуть, що наступного року на мешканців столиці чекає нове підвищення, пов’язане зі зростанням ціни на російський газ від 90 до 130 доларів за тисячу кубометрів.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Добробут»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Нація або спільнота людей, що не використовуватиме свій інтелект, уважається за тварин, котрі не мають інтелекту взагалі. Таких людей можна використовувати як робочу худобу або матеріал залежно від вибору чи уподобань”
Таємна доктрина так званої «Більдерберзької групи»

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.