Аратта - На головну

20 квітня 2024, субота

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Партія “Батьківщина” вимагає від влади припинити політичні репресії

За право людини 4866 переглядів

Опубліковано - 12.10.2011 15:50 | Всі новини | Версія для друку

Партія “Батьківщина” вимагає від влади припинити політичні репресії
Партія “Батьківщина” вимагає від влади припинити політичні репресії
Сьогодні партія “Батьківщина” виступила з заявою, в якій звинувасчує владу у репресіях за політичними мотивами.

Ми надаємо текст заяви без змін та коментарів:

Партія «Батьківщина» вимагає негайного припинення силових дій із застосуванням спецпідрозділів міліції проти члена нашої політичної команди Євгена Суслова та його родини.

Сьогоднішнє захоплення бійцями МВС громадської приймальні народного депутата від опозиційної фракції «БЮТ-Батьківщина» і, водночас, варварська атака співробітників міліції на будинок, де проживають батьки Євгена Суслова, є остаточним свідченням того, що після вчорашньої політичної розправи у Печерському суді над лідером опозиції Юлією Тимошенко та нищівної реакції на це рішення світової демократичної спільноти — режим Януковича остаточно і безповоротно став на шлях залякування і брутального політичного терору в країні.

Цього разу репресивна машина обрала за свою ціль лідера Всеукраїнської молодіжної організації партії «Батьківщина», депутата Верховної Ради, який буквально вчора брав найактивнішу участь у акціях протесту біля Печерського судилища.

Саме за це, а також за незламність і неготовність Євгена Суслова під тиском влади зрадити переконанням, політичній силі і її лідерові викликало черговий припадок агресії режиму.

Партія «Батьківщина» звертається до міністра внутрішніх справ Могильова, Генерального прокурора Пшонки із вимогою негайно припинити силове свавілля, знущання над законом, над свободою і правими людини. Припиніть катувати родину молодого політика тільки за те, що він не погоджується стати ще однією парламентською «тушкою».

Ми наполегливо нагадуємо владі, що всі її дії зі знищення опозиції вже отримали адекватну реакції світу і неодмінно отримають жорстку відповідь українського народу. Ваше відчуття безкарності оманливе, відповідальність настане неминуче.

Партія «Батьківщина» також закликає дипломатичні представництва, міжнародні моніторингові організації, структури Європейського Союзу звернути увагу на факти застосування правоохоронних органів для репресій проти опозиційних політиків, які сьогодні відбуваються по всій Україні у різних формах – тихого і жорсткого пресингу, чи нахабного і відкритого терору, як у випадку з нашим колегою Євгеном Сусловим.

Євгене, ми з тобою! Диктатура не пройде!

12 жовтня 2011 року. Народний депутат (БЮТ) Євген Суслов намагається потрапити до себе додому у селі Буки Сквирського району, дім заблоковано спецпідрозділом, триває обшук

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «За право людини»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Кількатисячолітня безперервна традиція густонаселеної Пра-України... дає сучасним українцям доказ непорушності володіння своєю землею упродовж тисячоліть. Треба визволитися від змови істориків.”
Юрій Липа

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.