Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Заліщики (Тернопільська область), після нападу Німеччини на Польщу в 1939 році, деякий час перебував польський уряд. А вже після вступу у війну Радянського Союзу, цей уряд через Румунію евакуюється в Англію, й до 1945 року вважався легітимним урядом Польщі...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Маски-шоу переплутали адресу фірми?

Скандал 5112 переглядів

Опубліковано - 12.10.2011 18:30 | Всі новини | Версія для друку

Маски-шоу переплутали адресу фірми?
Маски-шоу переплутали адресу фірми?
Президент IT-компанії Інком Олександр Федченко заявляє, що співробітники податкової міліції провели обшук у центральному офісі Інкому незаконно. Федченко стверджує, що податківці помилилися адресою.

За словами Федченка, сьогодні, близько 11:30 30 озброєних осіб увірвалися в центральний офіс компанії, яка розташовується на 5-му і 7-му поверхах бізнес-центру біля метро Шулявська на вулиці Смоленській, 31/33.

"Була повністю заблокована робота компанії. Усіх співробітників в грубій формі попросили покинути робочі місця. Дозволяли взяти з собою лише особисті речі", - стверджує топ-менеджер.

За словами Федченка, тільки через півгодини після вторгнення представники податкової міліції оголосили постанову, на підставі якої заблокували роботу компанії, і всього бізнес-центру.

"Після тривалих переговорів вдалося з'ясувати, що вони помилилися адресою. Фактично податкова міліція хотіла провести обшук не в тій компанії і не за тією адресою. Нам коштувало великих зусиль довести, що зазначені в постанові дві юридичні особи не мають до нашої компанії ніякого відношення", - розповів виданню президент Інкому.

"Це ненормально, коли в Україні діє презумпція винності. Чому ми повинні були доводити податківцям, що вони вторглися не в ту компанію і не за тією адресою? Всю цю інформацію можна отримати в БТІ. Зрештою, на будівлі розміщена великими літерами назва компанії", - говорить Федченко.

При цьому топ-менеджер поки не може сказати, які у відповідь дії робитиме Інком.

"Можливо, ми будемо подавати скарги на дії податкової міліції. Остаточне рішення ще не прийнято", - говорить він.

Між тим, за словами Федченка, незважаючи на те, що податкова міліція визнала факт помилки, її співробітники продовжують перебувати в сусідній будівлі (3-й корпус), де розташовується центр знань компанії і виробництво. На момент написання матеріалу корпус все ще був заблокований, в ньому перебували співробітники податкової міліції.

Як повідомлялося, сьогодні представники Державної податкової служби провели обшук в центральному офісі IT-компанії Інком. Вагітних співробітниць дозволили вивести на вулицю, тому що в приміщенні душно. Через деякий час представники податкової повідомили, що помилилися адресою, але при цьому не покинули Інком, а перейшли в 3-й корпус, де розташовується центр знань компанії і виробництво. Наразі цей корпус блокований, нікого не пускають і не випускають.

Нагадаємо, зовсім недавно обшуків зазнали торгові мережі "Фокстрот" і "Епіцентр".
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Відберіть у народу все, і все він може повернути, але відберіть мову, і він ніколи її більше не створить... Нову батьківщину може створити народ, але мову - ніколи; вмерла мова в устах народу - вмер і народ...”
Костянтин Ушинський

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.