Аратта - На головну

6 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Київ був найбільшим містом Європи у ХІ сторіччі, в п’ятдесят разів більшим за Лондон, в десять – за Париж. Досяг свого розквіту за Ярослава Мудрого (1010-1054 н.е.), який поріднився з королівськими родинами Франції, Норвегії, Румунії та Польщі. Німецький церковний діяч XІ століття єпископ із Саксонії Титмар Мерзебурзький у своїй «Хроніці» у 1012 - 1018 роках, характеризує Київ як «велике місто, у якому більш 400 церков, 8 ринків, незліченна кількість жителів». На початку ХІ століття теперішня столиця України мала 50 тисяч населення. Для порівняння, у Лондоні на той час мешкало 20 тисяч жителів. Німецький хроніст XІ століття Адам Бременський називав Київ «суперником костянтинопільського скіпетра, найчарівнішої прикраси Греції».
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Прем`єра в Маріуполі зустріли музикою з “Хрещеного батька”

Коаліція «С.Р.А.К.А» Регіон: Донецька область 9248 переглядів

Опубліковано - 4.12.2006 14:31 | Всі новини | Версія для друку

Прем`єра в Маріуполі зустріли музикою з “Хрещеного батька”
Прем`єра в Маріуполі зустріли музикою з “Хрещеного батька”
Прем`єр-міністр Віктор Янукович не став відміняти своєї поїздки до Маріуполя минулої п'ятниці, як це зробив президент Віктор Ющенко. Упродовж усього візиту керівник уряду перебував у прекрасному настрої, багато посміхався й жартував.

На в'їзді до Маріуполя з боку Донецька стояв великий біг-борд із портретом голови уряду. Центральні вулиці Маріуполя прикрашали аналогічні рекламні щити в синьо-білих тонах. На ММК ім. Ілліча, з відвідин якого почався візит Віктора Януковича, його чекали близько 80 робочих з прапорами України й символікою свого підприємства. Серед зустрічаючих був помічений також гендиректор ММК “Азовсталь” Дмитро Лівшиць, що приїхав на чорному “Мерседесі”.

З динаміків лилася тиха інструментальна музика, а безпосередньо перед приїздом Віктора Януковича прозвучала відома композиція з фільму Френсіса Форда Кополи “Хрещений батько” у виконанні оркестру Поля Моріа.

Прем'єр, коротко поспілкувавшись із замерзлими робочими, і не помітивши приготованих для урочистого мітингу мікрофонів, одразу пройшов до виробничих приміщень. Тут він розбив об машину безперервного литва пляшку шампанського виробництва Артемівського винзавода. Після цього, до делегації, що супроводжувала прем'єра, приєднався губернатор Донецької області Володимир Логвіненко. Відзначимо, що якби приїхав Президент, то голова Донецької облдержадміністрації супроводжував би керівника держави. Але як тільки стало відомо, що візит пана Ющенка скасований, він спішно виїхав до пана Януковича.

Під час виходу до преси голова уряду повідомив, що розмовляв з Президентом по телефону і той сказав, що не приїхав із причини, що не має нічого спільного з політикою. Коли журналістка попросила прем'єра прокоментувати заяву Віктора Ющенка про те, що Кабмін узурпує владу, в голосі пана Януковича задзвенів метал: “Ми наводитимемо лад у державі, як би цей процес не називався. Узурпація? Хай буде узурпація!”. Потім він завірив, що антикризова коаліція міцнітиме. “Ось стоїть соціаліст Бойко”, - сказав Віктор Янукович, міцно притиснувши до свого плеча гендиректора ММК ім. Ілліча, народного депутата від СПУ Володимира Бойка. Пан Бойко, насилу звільнившись з обіймів прем'єра, уточнив, що він не є членом СПУ, але вірить у довге життя коаліції.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Світ відповідав розмірам людини,
І людина була мірилом всіх речей”

Михайло Волошин

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.