Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- під час англо-бурської війни (Південна Африка) в 1899-1902 роках, командир одного з загонів бурів українець Юрій Будяк, врятував від розстрілу одного молодого англійського журналіста. Згодом останній допоміг Ю.Будяку вступити до Оксфордського університету. В 1917 році Ю.Будяк працює в уряді Української Народної Республіки. В 1943 році Юрій Будяк помирає в радянському концтаборі. Англійського журналіста звали .... Уїнстон Черчілль....
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Нардеп Москаль зацікавився “Лікарнею майбутнього”

Скандал 4257 переглядів

Опубліковано - 20.10.2011 18:18 | Всі новини | Версія для друку

Нардеп Москаль зацікавився “Лікарнею майбутнього”
Нардеп Москаль зацікавився “Лікарнею майбутнього”
Народний депутат Геннадій Москаль просить Генпрокуратуру перевірити, куди пішли кошти, зібрані на будівництво широко розрекламованої дитячої «Лікарні майбутнього».

Для цього він направив у Генеральну прокуратуру відповідне звернення, повідомляє прес-служба «Народної самооборони».

«Сім’я Ющенко, яка є засновником Міжнародного благодійного фонду «Україна 3000», ще у 2006 році розпочала збір коштів на дитячу «Лікарню майбутнього», – нагадав Геннадій Москаль.

«У 2010 році було повідомлено, що фонд зібрав достатньо коштів для початку будівництва лікарні. Ще в 2009 для цього виділили ділянку в Голосіївському районі Києва неподалік від лікарні «Феофанія». До сих пір на ній нічого не побудовано. Куди поділися кошти благодійників та громадськості, так і не відомо. Обдурити весь народ України і спекулювати на святому – на житті та здоров’ї дітей – це, напевно, і є та ціна честі та гідності, в яку себе оцінив пан Ющенко», - вважає політик.

Москаль зазначає, що сьогодні в Україні порушується маса кримінальних справ за шахрайство та зловживання владою. «Однак збитки, завдані громадськості України, оцінити неможливо. Цікаво, чому на сьогодні так і не дана правова оцінка цьому факту?», - зауважує нардеп.

Геннадій Москаль направив депутатське звернення до Генеральної прокурори України із проханням провести ретельну перевірку всіх обставин так і не розпочатого будівництва дитячої лікарні і встановити, куди ж таки поділися зібрані кошти.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Найкращий державний устрій для будь-якого народу - це той, який зберіг його як ціле”
Мішель Монтень

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.