Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


У Севастополі будуть пропагувати сталінізм

Назад в СРСР 7322 перегляди

Опубліковано - 21.10.2011 15:27 | Всі новини | Версія для друку

У Севастополі будуть пропагувати сталінізм
У Севастополі будуть пропагувати сталінізм
До 70-річчя параду 1941 року на Червоній площі в Москві Севастополь потішить портретами Сталіна на тролейбусах та автобусах.

Про це пише "Севастопольская газета".

Такі "Автобуси Перемоги" з`являться також на вулицях міст Росії і в Мінську. Організатори проекту стверджують, що не мають відношення до жодної політичної сили або партії ані в Росії, ані в інших країнах. Гроші на акції збирають через інтернет. На сторінках у соціальних мережах були розміщені номери особових рахунків, на які активні громадяни з усього світу перераховували кошти на підтримку проекту.

"У Севастополі ми ведемо переговори з підприємством "Севтролейбус" і рекламною фірмою, яка буде обклеювати транспортний засіб. Якщо раптом з боку влади або керівництва самого підприємства виникнуть заперечення, то ми домовимося з приватними перевізниками і обклеїмо автобус", - розповів координатор проекту "Автобус Перемоги" в Севастополі, блогер Борис Рожин.

"Це неважливо - на тролейбусі чи автобусі будуть розміщені плакати. Головне, щоб люди їх побачили і замислилися над тим, що відбувається в країні", - додав він.

Як розповів координатор регіональних запусків проекту "Автобус перемоги" Андрій Блінський, до акції хотіли підключити і Київ: "Але там є певні труднощі. Ми не впевнені, що влада пропустить такий автобус", - сказав він.

"У Севастополі у нас є свій оргкомітет, який більшою мірою складається з блогерів-ентузіастів. Ми всі просто громадяни, пов`язані однією ідеєю. У нас навіть організації поки немає, але ми над цим працюємо", - додав Блінський.
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Назад в СРСР»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Історія має свою правду, легенда - свою”
Віктор Гюго

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.