Аратта - На головну

26 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в селі Лемеші (Чернігівська область) на початку XVIII століття народився хлопчик Олексій Розум. У вільний від випасу корів час, він співав у сільскому церковному хорі, де був помічений, відправлений до Петербургу й згодом став графом Розумовським й вінчаним чоловіком імператриці Елизавети (щоправда без права престолонаслідування). Брат графа Кирило у 18 років (!!!) очолив петербургську академію наук, а згодом ще й став гетьманом Лівобережної України...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Інтерв’ю з Тимошенко, яке, насправді, було десять років тому

Скандал 4513 переглядів

Опубліковано - 24.10.2011 17:48 | Всі новини | Версія для друку

Інтерв’ю з Тимошенко, яке, насправді, було десять років тому
Інтерв’ю з Тимошенко, яке, насправді, було десять років тому
Екс-прем’єр України Юлія Тимошенко прокоментувала нові звинувачення: контрабанду російського газу, фальсифікацію і приховування грошей за допомогою належної їй компанії Єдині енергетичні системи України.

Про це вона розповіла в інтерв'ю Известиям.

"Контрабанда російського газу технічно неможлива. Його навмисне приховування при перетині кордону нереально, на кожен кубометр газу є документи. Фальсифікацією назвали акт, підписаний Укргазпромом, РАО Газпром і корпорацією ЄЕСУ, якою я керувала. Акт з підписами і печатками обумовлював, через які підприємства буде йти російський газ. Цей документ - не підробка", - запевнила Тимошенко.

"Керована мною корпорація не приховувала гроші в російських банках. У мене дійсно була корпоративна (чекова) книжка підприємства на $ 146 тис. Я мала право витрачати їх - і витрачала на представницькі витрати. Це підтверджено документально", - додала вона.

Тимошенко розповіла, що вже зустрічалася з російськими слідчими. "Їх цікавлять розрахунки, які проводилися з Міноборони РФ в 1996-1997 роках. Корпорація (ЄЕСУ) поставляла міністерству товари в оплату за російський газ. Сума цього контракту - $ 750 млн. Я наполягаю, що ми поставили продукцію на 450 млн і за 3 - 4 місяці були готові видати інше. Але активи компанії були арештовані, діяльність її в Україні паралізована", - зазначила підсудна.

"Україна штучно створила проблеми з розрахунками з Міноборони Росії. Я пропоную російській стороні звернутися до Леоніда Кучми, щоб він зняв арешт з активів Міноборони РФ в Україні. Як тільки це відбудеться, конфлікт буде вичерпано", - підкреслила екс-прем'єр.

Тимошенко поскаржилася, що російські силовики починають "знищувати" її. "Очевидно, влада змушена захищатися будь-якими способами. Кожен новий український генеральний прокурор вважає своїм обов'язком відкрити проти мене кримінальну справу. Я не дивуюся, що мене намагаються звинуватити в корупції не тільки українські, але й російські слідчі. Хоч я подарувала Москві мармурові панно, які вивісили на станціях метро Пушкінська, Тверська і Чеховська", - нагадала вона.

Як повідомлялося, в кінці 2009 року московська влада провела реконструкцію входів до метро на Пушкінській площі. В ході ремонту були замінені мармурові панно над входом в підземку, подаровані місту в 1997 році корпорацією Єдині енергетичні системи України.
Оскільки матеріал видалено з сайту газети, надаємо підтвердження його існування
Оскільки матеріал видалено з сайту газети, надаємо підтвердження його існування

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Скандал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.