Аратта - На головну

25 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Українофоб Затулін нагороджений орденом “За відродження УРСР”

Коаліція «С.Р.А.К.А» 8372 перегляди

Опубліковано - 6.12.2006 13:39 | Всі новини | Версія для друку

Відомий українофоб нагороджений українським орденом!
Відомий українофоб нагороджений українським орденом!
Директор Інституту країн СНД, депутат Держдуми Росії Костянтин Затулін побував в Києві для участі в засіданні Міжпарламентської комісії із співпраці Федерального собранія РФ і Верховної Ради.

У вівторок, 5 грудня, виконуючий обов'язки голови уряду України (на період відсутності в країні Віктора Януковича, - ред.), перший віце-прем'єр Микола Азаров у присутності посла Росії Віктора Черномирдіна і членів російської делегації, вручив Затуліну суспільну нагороду - орден "За відродження України" I ступеня, повідомили Кореспондент.net у прес-службі Інституту країн СНД.

Російський політик "щиро дякує Президентові і Уряду України, всім справжнім друзям російсько-українських відносин за проявлені у зв'язку з його поїздкою на Україну добрі почуття і розуміння", - відзначили в Інституті:

"Щастя - це коли тебе розуміють", - підкреслив Затулін.

Як відомо, 4 грудня СБУ вирішила Затуліну тимчасовий одноразовий в'їзд на територію України для участі в сьомому засіданні Міжпарламентської комісії із співпраці Верховної Ради України і Федеральних зборів Росії.

Як відомо, 3 червня СБУ ухвалила рішення заборонити в'їзд до України депутатові Держдуми Росії Затуліну, який брав участь в акціях протесту проти проведення навчань під егідою НАТО у Феодосії. Таке рішення мотивоване діями і вчинками Затуліна, направленими на руйнування цілісності держави України.

Крім того, 23 жовтня Служба безпеки України на 5 років заборонила в'їзд до України російському політичному технологові Глєбу Павловському.

Раніше в'їзд на територію України також був заборонений іншому співробітникові Інституту країн СНД - політологові Кирилу Фролову. В кінці січня його затримали в аеропорту Сімферополя і вислали до Росії. Таке рішення офіційно було пояснене тим, що Фролов пропагував сепаратистські й автономічіні настрої серед населення і його діяльність суперечила інтересам забезпечення безпеки України.

Від "Аратти". Ну це вже повна С.Р.А.К.А.! Уряд нагороджує орденом людину, яка є персоною нон-грата у власній державі! Чи можливо щось змінилося? Може ми вже живемо не в незалежній державі Україна, а в Малоросійській губернії РФ, чи знову в Радянській Україні? Чи це може запоморочення пам`яті в наших можновладців? Є чудовий рецепт - ЧВР (Чемодан-Вокзал-Росія). Або кримінальна справа за зраду Батьківщині.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Коаліція «С.Р.А.К.А»»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Знайди свою ГАРМОНІЮ!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.