Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в місті Батурин (Чернігівська область) 5 листопада 1702 року у генерального писаря Пилипа Орлика народився син Григор. Згодом вони будуть змушені покинути Україну. Пилип Орлик буде гетьманувати понад тридцять років, але більша частина його гетьманства пройде в еміграції. Григор Орлик стане визначним державним і військовим діячем Франції, генералом і довіреною особою короля Людовіка XV, отримає графський титул і велику кількість європейських нагород. В 1747 році Г.Орлик одружиться на Луїзі-Олені де Брюн де Дентельвіль і стане володарем значних земель у Франції. Під Парижем він буде мати замок. В середині ХХ ст. на землях, що колись належали Григору Орлику буде побудований міжнародний аеропорт “Орлі”...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Народний обранець Ландік тягав дівчину за волосся і вимагав $50 тисяч

Кримінал Регіон: Луганська область 8318 переглядів

Опубліковано - 17.11.2011 14:18 | Всі новини | Версія для друку

Народний обранець Ландік тягав дівчину за волосся і вимагав $50 тисяч
Народний обранець Ландік тягав дівчину за волосся і вимагав $50 тисяч
Постраждала Марія Коршунова стверджує, що Роман Ландік під час інциденту в ресторані «Баккара» пропонував її відпустити в обмін на 50 тис. доларів.

Про це вона заявила сьогодні під час судового засідання у справі Романа Ландіка.

Коршунова стверджує, що під час інциденту, коли Ландік утримував її на підлозі, він заявив, що відпустить її тільки в тому випадку, якщо йому дадуть пляшку, яку він розіб´є об голову Марії або якщо йому дадуть грошей.

«Спочатку він просив одну пляшку, щоб розбити мені її об голову, тоді він мене відпустить. Після цього він почав просити 10 пляшок, почав просити гроші. Потім він сказав, що його родич-суддя ... », - зазначила Коршунова.

На запитання адвоката Ландіка, скільки просив його підзахисний, постраждала уточнила, що йшлося про суму 50 тис. доларів.

За словами потерпілої, конфліктна ситуація виникла через те, що друзі Романа Ландіка, з якими він був того вечора, намагалися познайомитися з нею та її подругами.
Дівчата відповіли відмовою.

Під час словесних пояснень Коршунова скинула зі столу склянку зі спиртним одного із знайомих Романа Ландіика. Потім до столу дівчат підійшов Роман і вилив сік, частина якого потрапила і на потерпілу.

У відповідь вона вилила горілку з графина на Ландіка.

Коршунова стверджує, що Ландік схопив її за ніс і став його викручувати, вона ж рефлекторно вдарила його графином по голові.

Після цього Ландік завдав їй декілька ударів. Потім він повернувся і продовжив бити її на підлозі. При цьому викликати міліцію хотіли як Ландік, так і Коршунова.

Конфлікт, за словами потерпілої, закінчився приїздом правоохоронців.

Нагадаємо, що сьогодні в Ленінському районному суді проходить судове засідання у справі Ландіка. У першій частині засідання було зачитано обвинувачення, згідно з яким дії підсудного розглядаються в рамках частини 3 статті 296 Кримінального кодексу, а також прокурор і адвокати Ландіка допитували Коршунову.

Друга потерпіла на суді не була присутня. Наразі в засіданні оголошено перерву.

Як відомо, під час попереднього слухання справи Ландіка в Ленінському райсуді Луганська, його адвокати та захисник Коршунової пропонували суду змінити підсудному запобіжний захід з перебування у СІЗО на підписку про невиїзд. Проте суд це клопотання не задовольнив.

Крім того, адвокати Ландіка продовжують наполягати, що він не винен. А під час бійки з Коршунової в ресторані він її вдарив в цілях самооборони після того, як та завдала йому удар першою. Крім того, захист Ландіка поставив під сумнів справжність запису камер відеоспостереження, на яких видно інцидент Романа з Марією.

Нагадаємо, 4 липня вночі в ресторані «Баккара» в Луганську син народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка, депутат Луганської міськради Ландік побив Марію Коршунову.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Кримінал»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Скільки рабів, стільки ворогів”
Сенека

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.