Аратта - На головну

13 травня 2024, понеділок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- серед найдавніших та найважливіших символів Великоднього яйця (писанки) є символ Сонця. Найпростішим зображенням Сонця є коло з промінням або без нього. На Великодніх яйцях, незалежно від релігії, що існують на Україні, також зображено восьмиконечну зірку, що в минулому була символом Сонця. Свастика (сварга, свастя), або як її називали “нерівний хрест” або “гусячі шийки”, в язичницькі часи була символом Сонця. В ті часи, вважалося, що яйце було талісманом, що мав значну силу, оскільки воно захищало власника від хвороб, невдач або злого ока. Символічна сила Великоднього яйця пояснювалася не лише тим, що воно захищало власника від злого, але й тим, що воно захищало людей та зберігало людський рід.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


В Росії – масовий “наїзд” міліції на найбільші IT-компанії

Світ навколо нас 8136 переглядів

Опубліковано - 6.12.2006 18:37 | Всі новини | Версія для друку

В Росії – масовий “наїзд” міліції на найбільші IT-компанії
В Росії – масовий “наїзд” міліції на найбільші IT-компанії
Міліція провела серію обшуків в найбільших російських IT-компаніях, повідомляє CNews.

Так, вранці в середу 6 грудня обшуки пройшли в офісі російського підрозділу компанії IBM, а також в російських компаніях ЛАНІТ і R-Style. Представники компаній поки ніяк не коментують те, що трапилося. Примітно, що всі компанії співробітничали з Пенсійним фондом Росії і Міністерством охорони здоров’я та соцрозвитку – відомствах, в яких зараз проводяться антикорупційні чистки.

Агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що "перевірки проводяться по 10 адресам". Можливою причиною може бути розслідування схем постачань "сірої" техніки.

У російському офісі компанії IBM, розташованому на Краснопресненській набережній в Москві, з 7:30 ранку за московським часом проводяться обшуки, повідомляє CNews з посиланням на джерело в компанії. Менеджер із корпоративних комунікацій IBM Галина Даніліна не підтвердила, але і не спростувала інформацію про проведення перевірки. "Ми поки не даємо ніяких коментарів на цю тему", - заявила вона.

Як повідомляє Lenta.ru, у офісі компанії ЛАНІТ, що є одним з найбільших системних інтеграторів в Росії, також проводяться обшуки. В середу вранці співробітникам компанії не дозволили пройти на робочі місця. У офісі знаходилися озброєні люди в масках, які, за інформацією джерела, були співробітниками управління по боротьбі з економічними злочинами. Представники компанії офіційно підтвердили проведення перевірки, проте відзначили, що у них немає інформації, хто і з якою метою проводить цю перевірку.

За наявною інформацією, аналогічні обшуки проводяться і в компанії R-Style. Великі представники російської IT-галузі чекають аналогічних перевірок в своїх офісах. Слід зазначити, що всі компанії, в офісах яких проводяться обшуки, мали в числі своїх партнерів численні державні структури - вони поставляли устаткування, розробляли й упроваджували інформаційні системи в міністерствах і відомствах.

Співробітничали всі три структури і з Російським пенсійним фондом, і з Міністерством охорони здоров'я та соціального розвитку, відносно підвідомчих служб яких останнім часом початі великі корупційні розслідування. Можливо, в офісах російських IT-компаній слідчі намагалися знайти докази порушень, допущених під час розміщення держзамовлень.

Агентство "Інтерфакс" з посиланням на джерело в правоохоронних органах повідомляє, що слідчі дії можуть проводитися в рамках розслідування справи про постачання так званих "сірих" комп'ютерів.

Компанія IBM працює в Росії з 1974 року. В даний час російський підрозділ займається розрйбкою і створенням щонайширшого спектру продукції для програмного і апаратного забезпечення і має розвинену партнерську мережу в Росії.

Група компаній ЛАНІТ (Лабораторія нових інформаційних технологій) - системний інтегратор, що має регіональну мережу філій, дочірніх компаній і технічних центрів.

До групи компаній R-Style входять підрозділи, що займаються системною інтеграцією, виробництвом і продажем комп'ютерного устаткування, а також навчанням IT-фахівців.

ЛАНІТ, використовуючи технології IBM, створив першу систему електронного інформування застрахованих осіб Пенсійного Фонду Росії.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Світ навколо нас»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Немає більш вірної ознаки поганого устрою міст, ніж велика кількість в них юристів і лікарів ”
Платон

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.