Аратта - На головну

16 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?

Він і Вона 11331 перегляд

Опубліковано - 20.11.2011 08:56 | Всі новини | Версія для друку

Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?
Смачно готувати, не сварити й пильнувати на Різдво – рецепти від чоловічої зради?
Як поводитися дружинам, щоб їх не зраджували, розповіла в скандальній книжці “101 спосіб втримати чоловіка” письменниця Еміліана Сільвестрі. Українські читачі мають іншу думку.

Критики звинувачують авторку в тому, що вона ліпить із жінок таких собі "степфордських дружин", пише The Sun.

"Просто я чесна. В чоловіків три основних інстинкти – їжа, домівка та секс. Якщо ви, як жінка, втілюєте все це, йому не потрібно дивитися кудись іще", - говорить Сільвестрі.

"Я просто хочу, щоби жінки перестали проходити крізь муки підозр – та зради", - запевняє вона.

У зрадливих чоловіках ця пані, вочевидь, дещо тямить, адже працювала такою собі спокусницею-провокатором, яку наймали дружини, щоб перевірити на моральну стійкість своїх обранців. Нині, крім письменництва, вона займається консультуванням у сфері стосунків.

Одна з найголовніших порад звучить так: В його присутності не будьте стервом чи злюкою.

"Чоловіків просто не цікавлять плітки й перемивання кісток. Вони хочуть дівчину, яка здаватиметься їм доброю – не таку, що лає інших жінок або критикує його за кожної нагоди", - каже письменниця.

Не діставайте його SMS-ками – далі радить Сільвестрі.

"Не переслідуйте його дюжинами повідомлень, і не влаштовуйте допит із ревнощів, коли він гуляє з колегами… Якщо йому не довіряють – це образа, й чоловіки не люблять ревнивих партнерок", - запевняє вона.

Навчіться готувати – будьте напівголим шеф-кухарем – порада старомодна, визнає письменниця, але вона справді відповідає одній із чоловічих потреб.

"Я готую в спідній білизні щосереди. Для мого бойфренда Джеймса це така сексуальна розвага, й завдяки їй у нас є дещо, на що ми чекаємо щотижня", - ділиться експерт зі стосунків.

Наступний секрет – станьте цікавішою. Чоловіки люблять, коли з жінкою є про що поговорити, тож перелік хобі не має обмежуватися шопінгом і серіалами, наголошує Сільвестрі.

"Проводячи дослідження для моєї книжки, я показала 100 чоловікам фотографію дівчини, що читає журнал у метро… Потім показала чоловікам фото тієї ж дівчини, але з книжкою, та спитала, котру б вони обрали. Безпомилково вони обрали дівчину з книжкою", - розповідає авторка.

Додайте перчику в спальні – налагодити сексуальне життя, на думку письменниці, допоможе споживання належної кількості води та вітаміну В.

"Я вірю в вітамін В – він є в індичці, тунці, картоплі, бананах та сочевиці – і справді допомагає парам довше насолоджуватися сексом та кращими оргазмами", - переконує вона.

"Вага та їжа стали темами-табу, але ж насправді ви маєте почуватися здоровою, щоб насолоджуватися сексом… Жодна жінка не відчуватиме себе в гуморі, якщо вона щойно попоїла карі чи перехопила жирних чіпсів", - пояснює Еміліана.

Обережно: Різдво!

"Більшість чоловіків зраджують на Різдво або в січні", - переконує письменниця.

Це – небезпечний час корпоративів, коли чоловіки п'ють та гуляють допізна, отже, мають значно більше нагод скочити в гречку.

Цей матеріал, опублікований “Українська правда. Життя” отримав досить критичний читацький відгук, який ми також пропонуємо вашій увазі:

Ті, хто пишуть таке лайно, і ті, хто в нього вірять - потенційні клієнти психлікарні.

1. В його присутності не будьте стервом чи злюкою. Якщо я прожив з жінкою 5-8 років, я і так знаю. яка вона є. Мене уже важко обдурити тимчасовою зміною поведінки.

2. Не діставайте його смс-ками. Таке враження, це порада для 17-ти річної, яка почала зустрічатись зі старшим від неї хлопцем. Чоловіки не люблять 150 смс на день типу "Як справи?", "Як настрій?", але вже успішно навчились їх ігнорувати.

3. Навчіться готувати – будьте напівголим шеф-кухарем. Що нового я там побачу, якщо сплю з цією жінкою більше 5-ти років? Якщо я сплю з лише цією жінкою більше 5-ти років, я це роблю ЛИШЕ через її зовнішність?

4. Станьте цікавішою. НІ! Чоловіки не люблять розумніших за себе жінок, які знають що таке стереометрія, а вони ні. Краща порада - працюйте над почуттям гумору, 90% чоловіків почуття гумору цінують більше, ніж розмір бюсту.

А яка ваша думка?
До теми:
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Він і Вона»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

У нашого Українського народу існує повір’я, що від тих батьків, які не дотримуються звичаїв, родяться діти, що стають вовкулаками. Вовкулака, бувши в людській постаті, до церкви не ходить, з людьми не вітається і звичаїв людських не знає”
Олекса Воропай

 
Подорожуйте Україною комфортно і без обмежень!
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.