Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Тимошенко хутко переселили в іншу камеру. Причини не зрозумілі

Пістолетне право 4433 перегляди

Опубліковано - 25.11.2011 15:14 | Всі новини | Версія для друку

Тимошенко хутко переселили в іншу камеру. Причини не зрозумілі
Тимошенко хутко переселили в іншу камеру. Причини не зрозумілі
У п’ятницю Юлію Тимошенко терміново перевели в іншу камеру.

Про це повідомив керівник групи захисту Юлії Тимошенко Сергій Власенко на брифінгу біля Лук’янівського СІЗО, повідомила прес-служба «Батьківщини».

За його словами, він не знає причини такого рішення.

«Мені випадково стало відомо, що зараз з МВС працюють представники європейської комісії щодо протидії тортурам, і, починаючи з наступного тижня, ця комісія буде працювати з пенітенціарною системою. Можливо, ці події якось пов'язані», - сказав Власенко.

Крім того, він припустив, що переселення Юлії Тимошенко пов’язане із тим, що у неділю у неї буде день народження і чимало людей прийде під стіни СІЗО, щоб її привітати.

«Її переселили далеко, вглиб тих приміщень, які є в Лук’янівському СІЗО, щоб вона, не дай Бог, не почула людей, які її прийдуть привітати з днем народження», - сказав він.

Власенко також повідомив, що Тимошенко до цього часу не отримала результатів аналізів, зокрема, рентгену та МРТ, «які робляться протягом двох годин».

«Якщо протягом двох днів не можуть передати результати - це означає, що з цими результатами щось відбувається. Виникає припущення, що її возили на це так зване обстеження не для того, щоб діагностувати, яке прописати лікування, - а щоб сказати, що з нею можна проводити слідчі дії, що в принципі в той же день і зробив прокурор Пшонка, як, напевно, доктор медичних наук», - підсумував Сергій Власенко.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Вони вважають життя наше забавою і житіє прибутковою торгівлею, бо кажуть, то повинно ж звідкілясь мати прибуток, бодай із зла”
Біблія

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.