Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в містечку Глухів (Сумська область) 12 травня 1870 року, поширилися звістка, що їх знаменитому земляку Артемію Яковичу Терещенко, відомому цукрозаводчику та меценату височайшим указом надано потомственне дворянство. Сини згодом гідно продовжували його справу. А от численні онуки, вже стали прикладати свої здібності в інших іпостасях. Михайло Іванович Терещенко був міністром фінансів та закордонних справ в уряді О.Керенського; Федір Федорович Терещенко був талановитим авіаконструктором, вельми високо цінувався Жуковським, й літаки його конструкцій були прийняті на озброєння російською армією в І Світовій війні...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Фракція БЮТ вимагає звільнення всіх політзеків

Влада 3829 переглядів

Опубліковано - 6.12.2011 14:43 | Всі новини | Версія для друку

Фракція БЮТ вимагає звільнення всіх політзеків
Фракція БЮТ вимагає звільнення всіх політзеків
Фракція «БЮТ-Батьківщина» вимагає від провладної більшості ухвалення законопроектів, що передбачають декриміналізацію статей Кримінального кодексу, які інкримінуються Юлії Тимошенко, Юрію Луценку та іншим політв’язням.

Про це на брифінгу заявив голова фракції Іван Кириленко.

За його словами, сьогодні голова Комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віктор Швець зареєстрував відповідний законопроект.

«Ми пропонуємо включити його до порядку денного і розглянути, однак ми поки що не маємо позитивної реакції на цей наш сигнал», - сказав Іван Кириленко.

Він підкреслив, що «БЮТ-Батьківщина» вимагає термінового ухвалення рішення, оскільки стан здоров'я Юлії Тимошенко «вкрай важкий».

Кириленко повідомив, що лідери фракцій домовились ще раз зібратися на засідання погоджувальної ради о 15:00 для проведення консультацій.

Кириленко зазначив, що фрація готова до компромісу з більшістю щодо певних законопроектів, які не мають любістської складової і спрямовані на вирішення економічних проблем держави. Зокрема, в частині введення ринку землі. За його словами, фракція підтримає законопроект, якщо єдиним покупцем землі буде держава, яка потім, на відкритих конкурсах видаватиме цю землю у довгострокову аренду.

Між тим,фракція «БЮТ-Батьківщина» заявила, що наполягає на негайному звільненні Юлії Тимошенко, але ні на які торги з владою та ухвалення антисоціальних законів не піде.

Відповідне рішення фракція ухвалила на терміновому засіданні.

«Позиція лідера нашої фракції, озвучена раніше, є особистою думкою Івана Григоровича Кириленка», - наголосили у фракції.

Рішення засідання фракції незабаром буде оголошено у кулуарах Верховної Ради.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Влада»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Свобода, якщо вона пустила коріння, швидко зростає”
Джордж Вашінгтон

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.