Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- Гоголь, зупиняючись у німецьких готелях, підписувався як “Гоголь-українець”. Гоголя не любили в Росії, бо героїчною і красивою показував він Україну, а нерозумною і дикою Московщину. “Киньмо Московщину… Для кого ми працюємо?… Поїдемо до Києва, адже він наш, не їхній”, – писав він у листі до другого українця – Михайла Максимовича, видатного нашого вченого-природознавця, історика, філософа, фольклориста.
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні

Пістолетне право 5911 переглядів

Опубліковано - 8.12.2011 14:44 | Всі новини | Версія для друку

Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні
Послідовники Вишинського вирішують: чи витримає Тимошенко тортури, чи ні
Суддя Шевченківського райсуду Києва Андрій Трубніков, який проводить виїзне засідання у камері Лук’янівського СІЗО, оголосив перерву для вирішення питання про те, чи може Юлія Тимошенко брати подальшу участь у процесі.

Про це повідомив захисник екс-прем’єра Сергій Власенко, передає прес-служба «Батьківщини».

За його словами, це відбулося після того, як працівники СІЗО підвередили погіршення стану здоров’я Юлії Тимошенко.

«Викликали і допитали лікаря слідчого ізолятора, який зазначив, що Тимошенко дійсно у тяжкому стані, що вона дійсно не може зараз продовжувати брати участь у цьому фарсі, а також сказав, що за останні 3 години больовий синдром Тимошенко значно збільшився», - повідомив захисник.

«Після цього суддя оголосив перерву до 14:15 для того, щоб приймати рішення - чи продовжити катування сьогодні, чи переносити катування на завтра», - сказав Сергій Власенко.

Він наголосив, що більш «нахабного, цинічного та нелюдського суду» він у своєму житті не бачив.

«Я не радив би нікому приймати участь у такому фарсі, бо на це неможливо дивитися», - підкреслив захисник.

«Коли слідчий із серйозним виразом обличчя обговорює питання, які вже були давно вирішені Верховним Судом у 2005 році і робить з цього якісь псевдо сенсації і при цьому вимагає від людини, яка лежить у ліжку, щоб його слухали та реагувала, - це абсолютно абсурдні речі», - сказав Сергій Власенко.

Він підкреслив, що всі обвинувачення, пред’явлені Юлії Тимошенко у справі ЄЕСУ, уже були вивчені Верховним Судом, а справи були закриті через відсутність в діях Тимошенко складу злочину.

«Тепер вони придумали виїзні засідання. Але згадайте, коли ми просили в Печерському суді переїхати в інший великий зал для того, щоб усі могли вміститись, нам сказали, що це не передбачено законом. А тепер суд у Лук’янівському СІЗО для Тимошенко передбачає закон», - обурився захисник.

Сергій Власенко додав, що протягом усього судового засідання Юлія Тимошенко лежала та зробила кілька заяв про те, що стан її здоров’я погіршився і вона не може навіть поворухнутися.
Колаж, що з`явився сьогодні в мережі Facebook: “Виїзне засідання Шевченківської районної інквизиції в Лук`янівському СІЗО м.Києва”
Колаж, що з`явився сьогодні в мережі Facebook: “Виїзне засідання Шевченківської районної інквизиції в Лук`янівському СІЗО м.Києва”

Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.