Аратта - На головну

18 квітня 2024, четвер

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- одна з найвідоміших у світі різдвяних пісень - це «Щедрик», народна пісня, записана українським композитором Миколою Леонтовичем. Світ знає її як Carol of the Bells або Ring Christmas Bells. На Youtube різні виконання «Щедрика» набирають мільйони переглядів...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Устриці й гарбузове насіння посилюють потенцію

Охорона здоров`я 11243 перегляди

Опубліковано - 21.12.2011 01:57 | Всі новини | Версія для друку

Устриці й гарбузове насіння посилюють потенцію
Устриці й гарбузове насіння посилюють потенцію
Дієтолог Оксана Скиталінська радить чоловікам їсти побільше морепродуктів і насіння гарбуза. Вони містять найбільше фосфору і цинку, необхідних для продукування здорових сперматозоїдів.

"Найкраще потенцію посилює фосфор, який міститься в морепродуктах — водоростях і рибній ікрі. Чимало фосфору також у гарбузовому насінні, пшеничних висівках, насінні соняшника, грецьких горіхах, квасолі й халві.

Організм 20-річного чоловіка в середньому містить біля 2.2 грамів цинку, який зосереджений, в основному, в яєчках. Жінкам цинк необхідний для вироблення вагінального секрету.

Сильно зменшують запаси цинку в організмі медикаменти, кава, алкоголь і нікотин. Найбільше цинку в устрицях. У 10-20 разів менше, однак є в порошку какао, курячій печінці, квасолі, гречці і курячих яйцях" — говорить дієтолог.

Інший важливий елемент для статевого здоров'я — вітамін Е. За словами Скиталінської, його називають "вітаміном розмноження" або "вітаміном сексу". Цей вітамін відповідає за ерекцію в чоловіків. Найбільше його в зародках пшениці, ростках злаків, вершковому маслі і яєчному жовтку.

"Щоб ефект від "любовної" їжі був максимальним, раджу їсти менше смаженого, їжте овочі та фрукти не менш ніж 5-ти різних кольорів щодня. Не вживайте напівфабрикатів, їжте свіжі і заморожені фрукти, але не зацукровані, вживайте багато молочних продуктів, не захоплюйтеся солоною їжею, замініть висококалорійні приправи на оливкову олію.

Позитивно впливають на обмін речовин червоний перець, куркума, імбир", — радить дієтолог.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Охорона здоров`я»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Церква - скоріш лікарня для грішників, ніж музей святих”
Ебігайл Ван Берен

 
Відпочинок на схилах Дніпра
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.