Аратта - На головну

19 квітня 2024, п`ятниця

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- в Україні знаходиться унікальний міст, що пролягає між правим берегом однієї річки. Не вірите? Можете переконатися на власні очі, якщо відвідаєте Кам’янець-Подільську фортецю, що на Хмельниччині. Стара фортеця розташована на скелястому острові, охопленому петлею каньйону річки Смотрич. Таким чином, міст, що веде до фортеці, пролягає між двома точками правого берегу однієї річки. Крім того, ми не знайшли більше прикладів у світі, коли б міст тримався без усіляких підпор, а спирався б тільки на скелі. За однією з гіпотез, цей міст було зведено римлянами ще у II столітті під час походу Траянового війська на Дакію. Нині Кам’янецька фортифікація включена до переліку ЮНЕСКО
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


Окупаційна влада веде неприховану війну проти народу України

Пістолетне право 9663 перегляди

Опубліковано - 3.01.2012 10:14 | Всі новини | Версія для друку

Мікроавтобус був викинутий на узбіччя VIP-кортежем
Мікроавтобус був викинутий на узбіччя VIP-кортежем
В Україні сталося дві резонансі ДТП, в яких були задіяні автомобілі вищого ешелону влади. В одній дорожньо-транспортній пригоді загинула людина.

2 січня, близько 13:00, в селі Майдан (Івано-Франківська область), через кортеж з 4-х джипів, у супроводі автомобіля ДАІ, сталося ДТП, у результаті чого постраждало кілька автомобілів, а також перекинувся мікроавтобус з пасажирами.

Про це повідомляє “Дзеркало тижня” з посиланням на очевидців події.

За свідченням очевидців, кортеж, що їхав у межах села на швидкості 160 км/год, під час обгону виїхав на зустрічну смугу, відкинув на узбіччя кілька машин, у тому числі мікроавтобус з пасажирами. Кортеж не зменшуючи швидкості, проїхав далі. Прибулі представники ДАІ з міста Калуш, повідомили, що місце події не є в сфері їх діяльності, і пообіцяли викликати ДАІ району.

Протягом найближчих півтори години, ніяких більше представників ДАІ в село Майдан не з'явилося.

За свідченням постраждалих, прибулі міліціонери вкрай неохоче фіксували подію. Пасажири мікроавтобуса вважають, що ДТП не буде зафіксовано в міліцейських зведеннях. Свою позицію пасажири пояснюють тим, оскільки група джипів рухалася у супроводі машини ДАІ (Volkswagen зеленого кольору), означає, що в кортежі були присутні вищі посадові особи, які прямували до місця відпочинку президента Віктора Януковича.

Свідки запам'ятали номер останнього автомобіля з кортежу - 0010.

Як відомо, на час новорічних свят на Прикарпатті, в резиденцію Гута прибув президент Віктор Янукович. Резиденція знаходиться в 22 кілометрах від місця аварії.

З іменем Януковича пов`язані ще дві подібні надзвичайні події.

21 квітня 2010 року автомобіль кортежу Януковича потрапив у ДТП в Києві. Тоді загинула людина - водій таксі. У ДТП в Хмельницькій області, в яку 13 жовтня 2011 року потрапив кортеж президента, постраждало чотири автомобілі. Обійшлося без людських жертв.
31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна потрапив у ДТП
31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна потрапив у ДТП
Джип губернатора Тернопільщини потрапив у ДТП зі смертельними наслідками та зник з місця подій

31 грудня, службовий автомобіль голови Тернопільської облдержадміністрації Валентина Хоптяна потрапив у ДТП.

У напрямку райцентру Чемерівці Хмельницької області, службовий автомобіль губернатора Toyota Land Cruiser виїхав на зустрічну смугу, де зіткнувся з автомобілем таксі ВАЗ 2109.

Від отриманих травм загинув пасажир таксі, а водій госпіталізований до лікарні.

За неофіційною інформацією, автомобіль голови Тернопільської ОДА зник з місця події, залишивши в небезпеці постраждалих у результаті ДТП.

Автомобіль губернатора дійсно пошкоджено, проте серед людей, які бачили автомобіль, поширюється версія, що його зачепила вантажівка.

В той же час, за даними народного депутата БЮТ, у Toyota Land Cruiser, який врізався в таксі, дійсно був Валентин Хоптян.

Про це розповів у коментарі ТСН сам народний депутат БЮТ, голова тернопільської облорганізації "Батьківщина" Василь Деревляний.

"Через свої джерела від працівників ДАІ як Хмельницької області, так і Тернопільської - це дійсно правда, що в аварії по дорозі в Чемирівці джип губернатора Тернопільської області виїхав на зустрічну смугу і зіштовхнувся з Жигулем", - каже Деревляний.

"Дуже прикро, що на сьогоднішній день як прокуратура, так і всі інші державні органи стараються десь зняти цю інформацію з голови ОДА", - додав він.

Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян в телефонному режимі для телеканалу “Інтер” прокоментував інформацію щодо можливої участі його службового автомобіля у смертельному ДТП неподалік Чемерівців Хмельницької області.

“- 31 числа, я знаходився в столиці нашої держави місті Києві, де проживають мої дві дочки, внучка. Для поїздки ми використали свій приватний автомобіль”, – коротко відповів Валентин Хоптян.

Водночас напередодні Нового року в інтерв’ю новинному порталу "За Збручем" Хоптян повідомляв, що, на відміну від інших чиновників, свята відбуде вдома, у рідному селі.

"У мене четверо дітей і дві внучки. Тому я хочу всіх їх зібрати і зустрітися. З ким 31 грудня, а з ким 1 січня. У мене особиста традиція, завжди Новий рік зустрічати вдома у своєму селі у Чемеровецькому районі – це невеличке село над Збручем, яке називається Вікторівка", – розповів тоді Хоптян.

Джип, який потрапив у смертельне ДТП, вже не в користуванні Тернопільської ОДА,- міліція

У міліції заявляють, що Тернопільська ОДА орендувала авто, яке спричинило ДТП на Хмельниччині, але договір оренди було розірвано і його повернули.

Як повідомили у прес-службі МВС, в результаті оперативно-розшукових заходів з’ясувалося, що на згаданий транспортний засіб був виписаний тимчасовий реєстраційний талон, виданий Тернопільській обласній держадміністрації.

За попередніми даними, автомобіль, який належить одній з комерційних структур, деякий час перебував у користуванні Тернопільської ОДА, але договір оренди було розірвано і його повернули власникам.

Наразі працівниками УМВС України в Хмельницькій області “уже встановлено особу водія, підозрюваного у скоєнні ДТП”.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Пістолетне право»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Державне думання для українського хама чуже і незрозуміле”
В‘ячеслав Липинський

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.