Аратта - На головну

23 квітня 2024, вівторок

 

Актуально
Музей «Аратта»
Невідома Аратта
Українські фільми
Українські мультфільми
Хто ти?
  Аратта у Facebook Аратта в YouTube Версія для мобільних пристроїв RSS
Чи знаєте Ви, що:
- українська мова посіла друге місце в світі за мелодійністю після італійської. Також її визнали третьою найкрасивішою мовою в світі за такими критеріями, як фонетика, лексика, фразеологія та побудова речень після французької та перської мов на мовному конкурсі, що пройшов у Парижі в 1934 році...
Курс валюти:
 урси валют в банках  иЇва
 урси валют в обм≥нниках  иЇва
 урси валют в рег≥онах ”крањни

Погода в Україні:

Наш банер

Наш банер


«Свобода» закликає українців переходити у наступ

Національне питання 9215 переглядів

Опубліковано - 11.12.2006 14:21 | Всі новини | Версія для друку

«Свобода» закликає українців переходити у наступ
«Свобода» закликає українців переходити у наступ
Лідери Всеукраїнського об’єднання «Свобода» оголосили про початок створення стратегічної програми побудови повноцінної української держави.

Тягнибок оголосив початок створення «Програми наступу українців»

Лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» та депутат Львівської обласної ради Олег Тягнибок оголосив початок створення «Програми наступу українців». «Це буде майбутня стратегія побудови повноцінної української держави», — заявив Олег Тягнибок, виступаючи вчора, 10 грудня, перед мешканцями Львова у кінотеатрі «Кіно».

Лідер ВО «Свобода» закликав усіх небайдужих львів’ян долучитися до створення зазначеної програми. «Ми маємо спільно не лише виписати що і як має бути зроблено, ми маємо також чітко встановити й часові межі виконання кожного пункту цієї Програми. У Програмі буде чітко виписано місце України в світі, її зовнішня та внутрішня політика, форми правління у державі тощо. Сьогодні самої «Програми захисту українців» недостатньо, українці мусять бути агресивними, а тому ми маємо спільно виробити «Програми наступу українців»», — зазначив він.

Олег Тягнибок також запевнив присутніх на зустрічі, що ступні парламентські вибори «будуть виборами «Свободи»».

«Спочатку ми обирали патріотів, потім – економістів та юристів, а на останніх парламентських виборах взагалі голосували за «кольорові фантики» – добре пропарені проекти. Вже наступні вибори будуть виборами, коли народ голосуватиме за програми та ідеології. Наступні вибори будуть виборами «Свободи»», – резюмував лідер ВО «Свобода».

Ірина Фаріон закликала львів’ян до «агресивного спротиву проти всього москальського»
В свою чергу, депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Ірина Фаріон, закликала львів’ян до «агресивного спротиву проти всього москальського».

«Чому у Львові і в Україні загалом видається і продається стільки книг, перекладених не українською, а російською мовою? Чому у наших маршрутках звучить москальська попса і москальська реклама? Аби боротися з цим ми повинні вдатися до агресивного спротиву. І я прошу вас про цей агресивний спротив проти всього москальського», – заявила Ірина Фаріон у своєму виступі.

Вона також розповіла про ті досягнення у царині мови, що були здобуті завдяки зусиллям ВО «Свобода» у Львівській обласній раді.

«Львівська облрада ухвалила заяву до керівництва держави з приводу регіоналізації мови у деяких областях України. Російська мова в Україні не може бути ані регіональною, ані другою державною, а лише окупантською», – переконана депутат.

«Окрім цього, завдяки зверненню ВО «Свобода» до міського голови Львова Андрія Садового містом врешті перестала курсувати маршрутка із написом «Живательная рєзінка», а також зникла реклама невідомого видання із написом «Сфокусіруйся». Інше наше досягнення – призначення на вимогу ВО «Свобода» посади радника редактора, котрий укладає документи Львівської облради, а також введення мовних «десятихвилинок» для депутатів облради», – зазначила Ірина Фаріон.

Вона також розповіла, що ВО «Свобода» має намір скерувати звернення до ректора ЛНУ ім. Івана Франка щодо того, що було скасовано вступний іспит з української літератури. «В університет треба повернути вступний іспит з такого фундаментального предмету», – резюмувала депутат.
Share/Bookmark
 
Більше новин за темою «Національне питання»:
Більше тем:

Останні новини:

Популярні статті:
 
 

Коли я ознайомився з партіями марксистів, соціалістів, лібералів та демократів, то за спиною кожної з них я побачив хитрий писок жида”
Іван Франко

 
 

 

 

 

© АРАТТА. Український національний портал. 2006-2024.
При передруці інформації, посилання на aratta-ukraine.com обов`язкове.